برگزاری مانور عملیات آمادگی اربعین درشهرستان قصرشیرین

معاون درمان دانشگاه از اجرای مانور عملیات آمادگی اربعین در شهرستان قصرشیرین خبر داد.
دکتر بهمن روشنی با اعلام این خبر گفت : مانور عملیات آمادگی اربعین با حضور دستگاههای عضو کمیته بهداشت در ایام اربعین و کلیه بیمارستانهای استان در بیست و چهارم مهرماه رأس ساعت ۱۰ صبح در این شهرستان  برگزار شد.

وی افزود : صحنه سازی واژگونی اتوبوس زائرین و برخورد زنجیره ای چند دستگاه خودرو سواری انجام شد که ابتدا با اعلام خبر تصادف زنجیره ای به تمامی بیمارستانهای استان آماده باش داده شد.

دکتر روشنی با بیان اینکه طراحی و برنامه ریزی این مانور با۱۰ مصدوم و ۱ فوتی در نظر گرفته شده بود گفت: مصدومین در محل تریاژ شدند و سپس با هماهنگی EOC با آمبولانس و اتوبوس آمبولانس به بیمارستان قصر شیرین منتقل شدند.
وی عملکرد بیمارستان قصرشیرین را بسیار خوب ارزیابی کرد و گفت: طی این مانور کلیه خدمات درمانی  به مصدومین ارایه گردید و هیچ مصدومی به مرکز استان منتقل نشد و با هماهنگی EOC دانشگاه به سایر بیمارستان‌ها اعلام وضعیت سفید گردید.
گفتنی است در این مانور کلیه کارکردهای مدیریتی و اختصاصی در حوزه مدیریت بحران مطابق با EOP دانشگاه تمرین شد.