رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه:سال "سختی" پشت سر گذاشتیم

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه با اشاره به حجم کاری بالا و مشکلات و چالش‌های مالی طرح تحول سلامت، گفت: امسال سال پرتنش و پراضطرابی را پشت سر گذاشتیم.
به گزارش خبرنگار ایسنا منطقه کرمانشاه، دکتر حسین کریم در نشست خبری امروز (24 اسفند) به سختی‌های کار در سال جاری اشاره کرد و افزود: امسال سال پرتنش و اضطرابی برای دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بود. هم به لحاظ حجم بسیار کار و زیرساخت‎‌هایی که باید آماده می‌کردیم و هم اجرای طرح تحول سلامت که امسال با چالش‌های مالی بزرگی مواجه بود.
کریم تصریح کرد: مشکلات مالی طرح موجب شد طلب ما از سیستم‌های بیمه بالا برود که خوشبختانه در اواخر سال مقداری از طلب‌ها وصول شد و قطعا سال آینده برنامه‌های طرح تحول سلامت ادامه می‌یابد.
وی با اشاره به شروع بسیاری پروژه‌های زیرساختی در سال 1394، گفت: حجم بسیاری از این پروژه‎‌ها سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد و قطعا با افتتاح آنها به وضع خوبی در زمینه درمان و سلامت استان خواهیم رسید.
وزیر بهداشت بعد از نوروز به کرمانشاه می‌آید/ افتتاح 12 پروژه در این سفر
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه با اشاره به سفر وزیر بهداشت به استان بعد از تعطیلات نوروز، گفت: در همین راستا 12 پروژه برای افتتاح در این سفر آماده شده است.
وی افزود: از جمله این پروژه‌ها افتتاح بیمارستان "معاون" شهرستان صحنه است که پس از سالهای طولانی کار و پیگیری سرانجام تکمیل شده و هم اکنون آماده بهره‌برداری و پذیرش بیمار است.
وی خاطرنشان کرد: در طراحی اولیه این بیمارستان در هفت سال پیش، بیمارستان 32 تخته در نظر گرفته شده بود که این تعداد تخت جوابگوی نیازهای این شهرستان نبود و در همین راستا ارتقا تخت‌های آن به 64 تخت را پیگیری کردیم و در نهایت این بیمارستان 64 تختخوابی هم اکنون آماده افتتاح است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، افزود: پروژه دیگر که برای افتتاح در این سفر آماده شده پروژه کلینیک بوستان روبروی بیمارستان امام رضا(ع) است.
وی افزود: این پروژه از مصوبات سفر مقام معظم رهبری به استان است که از همان موقع کار آن آغاز شده و هم اکنون آماده بهره‌برداری است و یکی از بزرگترین کلینیک‌های تخصصی و فوق تخصصی کشور محسوب می‌شود.
کریم از راه‌اندازی اولین مرکز غربالگری سرطان و نیز مرکز شیمی درمانی سرپایی در بیمارستان امام رضا(ع) خبر داد واظهار کرد: این پروژه‌ها نیز در سفر وزیر به بهره‌برداری می‌رسد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: کلینیک خواب بیمارستان فارابی نیز یکی از دیگر از پروژه‌هایی است که در سفر وزیر به بهره‌برداری خواهد رسید.
وی با بیان اینکه بسیاری از تصادفات ناشی از اختلالات خواب است، گفت: قطعا ساخت این کلینیک با توجه به طیف وسیع بیماری‌ها و اختلالات خواب برای ما اهمیت ویژه‌ای دارد و با راه اندازی آن نه تنها مردم کرمانشاه بلکه بیماران سایر استان‌های همجوار و حتی کشور عراق نیز از آن بهره‌مند خواهند شد.
کریم راه اندازی سی تی اسکن بیمارستان شهرستان کنگاور را از دیگر این پروژه‌ها عنوان کرد و افزود: در این بیمارستان عملا دستگاه سی تی اسکن وجود نداشت و مدتی سی تی اسکن قدیمی بیمارستان طالقانی را در آنجا مستقر کردیم که جوابگو نبود و با تلاش و پیگیری نماینده شهرستان، سی تی  اسکن جدید برای این بیمارستان خریداری شد که در سفر وزیر بهداشت افتتاح آن صورت می‌گیرد.
وی افتتاح اتاق عمل بیمارستان طالقانی را پروژه دیگر قابل افتتاح در سفر وزیر عنوان کرد و افزود: بیمارستان طالقانی مرکز ترومای غرب کشور است و اتاق عمل آن به هیچ عنوان برای حجم عمل های بسیار آن جوابگو نبود و در همین راستا اتاق عمل جدید بیمارستان از آذرماه راه اندازی شده و در حال حاضر تمام وقت فعال است و هفت میلیارد تومان برای آن تجهیزات خریداری شده و افتتاح رسمی آن در سفر وزیر خواهد بود.
کریم همچنین از افتتاح دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در این سفر خبر داد و اظهار کرد: در راستای گسترش حوزه آموزش دانشگاه تلاش ما این است که مجوز سه دانشکده تغذیه و صنایع غذایی، فناوری های نوین و توانبخشی را بگیریم که خوشبختانه مجوز دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی طی چند روز اخیر صادر شد.
وی افزود: برای کسب مجوز دو دانشکده دیگر نیز همچنان تلاش خواهیم کرد و امیدواریم در سال آینده بتوانیم مجوز این دو دانشکده را نیز بگیریم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه مرکز پزشکی هسته‌ای بیمارستان امام علی(ع) را از جمله دیگر پروژه‌ها عنوان کرد وافزود: در بحث بررسی عروق قلب از دو دستگاه آنژیوگرافی و نیز پزشکی هسته‌ای استفاده می‌شود.
وی افزود: در همین راستا با استفاده از برون سپاری به بخش خصوصی مرکز پزشکی هسته‌ای بیمارستان امام علی (ع) ساخته و آماده بهره‌برداری است. همچنین موفق شدیم دستگاه جدید آنژیوگرافی برای این بیمارستان خریداری کنیم که همه این پروژه‌ها در سفر وزیر به بهره‌برداری می‌رسد.
کریم خاطرنشان کرد: با استفاده از دستگاه آنژیوگرافی به راحتی می‌توان در همان لحظات اولیه سکته حاد قلبی بیمار را نجات داد و تاکنون در یک سال راه‌اندازی این دستگاه بیش از 520 نفر نجات یافتند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از افتتاح معاونت سلامت اجتماعی در سفر وزیر بهداشت به استان خبر داد و اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از معدود دانشگاه‌هایی است که هشت معاونته می‌شود و معاونت جدید اجتماعی در سفر وزیر بهداشت به استان افتتاح می‌شود.
وی با بیان اینکه سلامت جنبه‌های مختلف جسمانی، روحی، معنوی و ... دارد، گفت: یکی از جنبه‌های سلامت بحث سلامت اجتماعی است و از آنجا که آسیب‌های این حوزه در کشور بسیار است، جای خالی معاونت سلامت اجتماعی احساس می‌شود.
کریم با اشاره به فعالیت چندماهه این معاونت در دانشگاه، گفت: طی این مدت اقدامات خوبی صورت گرفته و افتتاح رسمی این معاونت در سفر وزیر خواهد بود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از افتتاح رادیوتراپی بیمارستان امام رضا(ع) در سفر وزیر خبر داد و افزود: در این بیمارستان یک دستگاه رادیوتراپی قدیمی داشتیم که به مدت 14 سال به صورت سه شیفت فعالیت می‌کرد.
وی افزود: این امر موجب استهلاک دستگاه و بعضا خرابی آن شده بود و عملا جوابگوی حجم بالای بیماران سرطانی نبود، بر همین اساس پیگیر خریداری یک دستگاه رادیوتراپی پیشرفته شدیم که سرانجام با همه سختی‌ها و پیگیری‌ها دستگاه جدید خریداری و نصب شد و افتتاح رسمی آن در سفر وزیر خواهد بود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از افتتاح مرکز جامع آزمون این دانشگاه در سفر وزیر خبر داد و افزود: با راه‌اندازی این مرکز تمام آزمون‌ها بصورت الکترونیکی در آن برگزار می‌شود که در این زمینه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در میان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور پیشگام است.
۲۵ اسفند ۱۳۹۵ ۰۹:۱۸