تقدیر از برگزیدگان فرهنگی معاونت غذا و دارو

حامد حیدری ذاکر - کامبیز ورمیرا - مریم مظهری

معاون اجتماعی وزارت بهداشت و رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه طی مراسمی از برگزیدگان فرهنگی و هنری دانشگاه تقدیر کردند.

در مراسمی که یکشنبه 27 مهرماه و با حضور دکتر سید محمد هادی ایازی معاون اجتماعی وزارت بهداشت، دکتر محمودرضا مرادی رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و جمعی از معاونین و مدیران دانشگاه برگزار شد، از برگزیدگان جشنواره فرهنگی و هنری وزارت بهداشت و جشنواره قرآن و عترت تقدیر به عمل آمد.

سهم معاونت غذا و دارو از این تقدیرها در خور توجه بود و از حامد حیدری ذاکر به عنوان نفر دوم کشوری در بخش فیلمنامه نویسی و برگزیده کشوری بخش عکاسی جشنواره فرهنگی و هنری وزارت بهداشت، دکتر کامبیز ورمیرا نفر اول ترتیل اساتید در جشنواره استانی قرآن و عترت و مهندس مریم مظهری نفر اول بخش کتبی سیره معصومین جشنواره استانی قرآن و عترت تقدیر شد.