عیادت مدیر پرستاری دانشگاه آقای دکتر پورمیرزا از زائرین مصدوم بستری در بیمارستان آیت الله طالقانی

عیادت و پیگیری وضعیت درمان زائران مصدوم بستری در بیمارستان آیت الله طالقانی توسط مدیر پرستاری و کارشناسان درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

مدیر پرستاری دانشگاه آقای دکتر پور میرزا و کارشناسان درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از زائران مصدوم بستری در بیمارستان آیت الله طالقانی عیادتو  وضعیتدرمان آنان را پیگیری نمودند.

از مجموع ده مصدوم بستری شده که درحادثه تصادف اتوبوس در شهر کوت عراق آسیب دیده بودند و توسط اتوبوس آمبولانس فوریت های کرمانشاه به این مرکز منتقل شدند ، تا ظهر روز اربعین هشت نفر با توجه به ثبات وضعیت عمومی به شهرهای خود منتقل شده اند و مابقی همچنان در مرکز آیت الله طالقانی تحت درمان تخصصی هستند.

❇️ هفت مصدوم دیگر که به دلیل سایر حوادث جاده ای  در اورژانس بیمارستان پذیرش شده بودند، به بخش های تخصصی منتقل شده و تحت درمان هستند.

❇️ همچنین با هماهنگی مددکاران سازمان بهزیستی اسکان و پذیرایی همراهان مصدومان انجام شده است.

۹ آبان ۱۳۹۷ ۱۲:۵۴