اهداء عضو دختر جوانرودی جان بیماران نیازمند را نجات داد

دختر جوان جوانرودی که دچار مرگ مغزی شده بود با اهدا اعضا به سه بیمار جان دوباره بخشید.

بهاره مرادپور شهروند 22 ساله جوانرودی با اهدا دو کلیه و کبد به بیماران نیازمند، منجر به نجات جان سه بیمار شد.

وی که بیست و نهم مهرماه به دلیل مسمومیت دارویی در بیمارستان جوانرود پذیرش شده بود در چهاردهم آبانماه پس از تشخیص و قطعیت مرگ مغزی با موافقت خانواده انسان دوستش به جمع جان افشان ها پیوست و در هفدهم آبان ماه اعضای بدن او به اهدا رسید تا بتواند نجات بخش بیماران نیازمنددیگری باشد.

مراسم تدفین بهاره مراد پور روز جمعه هیجدهم آبانماه در شهرستان جوانرود برگزار شد و مجلس ختم وی نیز روز شنبه نوزدهم آبان ماه در مسجد جامع قدیم این شهرستان برگزار شد.

دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ضمن تقدیر از این اقدام انسان دوستانه از خدای بزرگ برای او مغفرت واسعه و برای بازماندگانش صبر جمیل خواستار است.