فراخوان دعوت به همکاری در پروژه ایرانوم

معاونت  تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در راستای تفاهم نامه منعقده با وزارت بهداشت درمان و اموزش پزشکی در خصوص کسب دانش و فناوری توالی یابی نسل جدید ژنوم و همچنین  مشارکت در پروژه ملی ایرانوم از کارشناسان توانمند دانشگاه (قراردادی،پیمانی و رسمی) و همچنین داوطلبین ازاد با شرایط  شرح داده شده در ذیل دعوت به همکاری می نماید.لازم به ذکر است که افراد انتخاب شده ملزم به طی یک دوره فشرده آموزشی دو تا سه ماهه در مرکز تحقیقات ژنتیک دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی  جهت کسب مهارت در ساخت کتابخانه ژنومی، استخراج DNA ، آنالیز داده های مربوطه  ونحوه  کار با دستگاه NGS  می باشند.

شرایط داوطلبین شاغل در دانشگاه:

•       داشتن مدرک تحصیلی کارشناسی و بالاتر در رشته های ژنتیک انسانی و مولکولی، بیولوژی مولکولی، علوم آزمایشگاهی، بیوشیمی، بیوانفورماتیک، آمار زیستی با تجربه کاری در زمینه تجزیه و تحلیل داده های بیوانفرماتیک و سایررشته های مرتبط
  •       سابقه کاری کمتر از پانزده سال
  •        سن کمتر از چهل سال

داوطلبین آزاد با مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد و یا بالاتر در رشته های ذکر شده نیز می توانند در این فراخوان شرکت نمایند.

لازم به ذکر است که داوطلبین شاغل در دانشگاه در صورت پذیرفته شدن در مصاحبه جهت فعالیت ملزم به کسب اجازه از محل خدمت خود می باشند.

داوطلبین می توانند رزومه تحصیلی و کاری خود را  تا  اخر وقت اداری روز دوشنبه مورخ  9/5/ 97به پست الکترونیک  research_it@kums.ac.ir ارسال نمایند.