تصویب اولویتهای پروژه سال اول سند جامع سلامت در سومین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی معاونت اجتماعی سومین کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان در تاریخ بیست وسوم آبانماه  به ریاست آقای دکتر الهی تبار معاون سیاسی امنیتی استانداری و دبیری دکتر مرادی ریاست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و سایر مدیران ارشد استان در سالن تدبیر استانداری برگزار گردید.

در این نشست پس از قرائت آیاتی از قرآن مجید توسط قاری ممتاز و داور بین المللی قرآن کریم ابتدا دکتر منصوری معاون اجتماعی دانشگاه ضمن خیرمقدم به اعضا دستور کار جلسه را قرائت کردند.

ایشان پیگیری مصوبات جلسه قبل توسط  دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی، همچنین طرح موضوع تعیین اولین پروژه سلامت محور مرتبط با کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان بر اساس اولویت های احصاء شده سند جامع سلامت استان و تصویب پروژه سال اول برنامه جامع سلامت استان را عنوان نمودند.

در ادامه  موضوع اجرا و ارائه گزارش از طرح ارتقاء هشت محصول کشاورزی که بصورت تازه خوری مصرف می گردد (پیرو ابلاغیه و مصوبات شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور به استانداران محترم) توسط اداره کل جهاد کشاورزی مطرح شد.

سپس دکترالهی تبار معاون سیاسی امنیتی استانداری ضمن تاکید بر اهمیت توجه ویژه به حوزه سلامت و لزوم همکاری همه جانبه کلیه دستگاهها در این امر نکته نظرات خود را در خصوص موارد مطروحه بیان نمودند.

در ادامه دکتر رضایی مدیر مولفه های اجتماعی موثر بر سلامت معاونت اجتماعی از وضعیت اجرایی مصوبات جلسه قبل کارگروه را به حضار ارائه نمودند.

در این جلسه با عنایت به مصوبات جلسه قبل و دستورکارهای جلسه فعلی موارد ذیل مورد توافق اعضا قرار گرفت .

• توجه ویژه به نقش سایر دستگاهها وسازمانهای موثر و مرتبط با بحث بیماریهای واگیر ومشترک بین انسان وحیوان

• تصویب عناوین خود مراقبیتی ، اصلاح سبک زندگی وارتقا سواد سلامت به عنوان اولویتهای سلامت محور پروژه سال اول  سند جامع سلامت استان

• پیگیری تامین منابع مالی جهت طرح ارتقائ سلامت محصولات کشاورزی توسط سازمان مدیریت وبرنامه ریزی وسازمان جهاد کشاورزی