/درچهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی/ خانه های بهداشت استان 14 برابر شده است

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در تشریح برخی دستاورده های این حوزه در طول این سالها اعلام کردتعداد خانه های بهداشت قبل از انقلاب 55 واحد بوده است درحالی که هم اکنون این تعداد به 747 خانه بهداشت رسیده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر فریبرز ایمانی با اشاره به دستاوردهای حوزه توسعه مدیریت و منابع در طول این سالها گفت: پیش از انقلاب استان کرمانشاه فاقد مرکز سلامت شهری مستقل بوده است درحالی که هم اکنون ما 70 مرکز سلامت شهری مستقل در استان داریم.

وی با بیان اینکه پیش از انقلاب تنها 3 پایگاه جاده ای با مساحت 240 متر مربع فعالیت داشته است گفت: هم اکنون ما دارای 62 پایگاه با  مساحت 4960 متر مربع هستیم .

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با اشاره به تعداد مراکز بهداشتی درمانی شهری و روستایی در استان گفت: بعد از 40 سال تعداد مراکز بهداشتی درمانی شهری از 25 به 74 و مراکز بهداشتی درمانی روستایی از 36 به 70 رسیده است.