آخرین آمار مصدومان زلزله تا ساعت 10 صبح - این خبر تکمیل می شود

771 نفر در زلزله شب گذشته تا ساعت ده صبح امروز (۵ آذر) به مراکز درمانی استان مراجعه کرده اند.

به گزارش مرکز راهبری عملیات بحران دانشگاه (EOC) تمامی بیمارستان ها و مراکز درمانی استان آماده باش هستند و تاکنون 771 نفر به مراکز درمانی استان  مراجعه کرده اند که از این تعداد ۳۷ نفر برای مراقبت های بیشتر به مرکز استان اعزام شده بودند و پس از درمان و ترخیص 5 نفر از آنان هم اکنون 32 نفر در این مراکز بستری هستند.

گفتنی است مراجعین به مراکز درمانی شهرستان سرپل ذهاب  تاکنون 323 نفر ،گیلانغرب 174 نفر ، قصرشیرین 109 نفر، اسلام آبادغرب 47 نفر ، روانسر 10 نفر ،  ثلاث باباجانی 5 نفر ، دالاهو 2 نفر، پاوه 2 نفر و شهرستانجوانرود یک نفر  است.

آمار مراجعین به بیمارستانهای فارابی 3 نفر ، معتضدی 2 نفر ، امام خمینی(ره)  یک نفر ، طالقانی 23 نفر ، امام رضا(ع) 15 نفر ، شهدا 35 نفر ، امام حسین (ع) 4 نفر ، حضرت معصومه 13 نفر و بیمارستان سجاد نیز 2 نفر است.
هم اکنون تمامی سیستم بهداشت و درمان استان آماده باش است و مشکل خاصی نداریم.

۷۱۶ نفر در زلزله شب گذشته تا ساعت هشت صبح امروز (۵ آذر) مصدوم شده اند

به گزارش مرکز راهبری عملیات بحران دانشگاه (EOC) تمامی بیمارستان ها و مراکز درمانی استان آماده باش هستند و تاکنون ۷۱۶ نفر به مراکز درمانی مناطق زلزله زده مراجعه کرده اند که از این تعداد ۳۷ نفر برای مراقبت های بیشتر به مرکز استان اعزام شدند.

خوشبختانه مورد ترومای حادی نداشتیم و عمده مجروحین هنگام فرار دچار آسیب شده بودند.

هم اکنون تمامی سیستم بهداشت و درمان استان آماده باش است و مشکل خاصی نداریم.

این خبر تکمیل می شود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اعلام کرد:آمار مصدومان زلزله 6.4 ریشتری شب گذشته(4 آذر) به 634 نفر رسید.

دکتر محمودرضا مرادی اظهار داشت: تا ساعت ۶ صبح امروز(دوشنبه) 634 مصدوم زلزله شب گذشته به مراکز درمانی مراجعه کرده اند.

وی گفت: از مجموع این مراجعین به مراکز درمانی، سرپل ذهاب ۲۹۰ مراجعه، قصر شیرین ۱۰۹ مراجعه، گیلانغرب ۱۷۰ مراجعه، اسلام آبادغرب 54 مراجعه، دالاهو شش مراجعه و ثلاث باباجانی پنج مراجعه داشته است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه اکثر مصدومین زلزله شب گذشته به صورت سرپایی مداوا و ترخیص شده اند گفت:۳۲ نفر از مصدومین این حادثه به مراکز درمانی کرمانشاه یا دیگر شهرها اعزام شده اند.

زلزله ای 6.4 ریشتری ساعت 20 و 7 دقیقه شب گذشته(4 آذر) استان کرمانشاه را لرزاند که خوشبختانه تلفات جانی نداشت.