تزریق واکسن آنفلوآنزا به بیش از 19 هزار نفر در مناطق زلزله زده

معاون بهداشتی دانشگاه از تزریق واکسن آنفلوآنزا به بیش از 19 هزار نفر از افراد در معرض خطر مناطق زلزله زده خبر داد.

دکتر ابراهیم شکیبا گفت: با توجه به شروع فصل سرما و احتمال شیوع بیماری آنفلوانزا و در راستای پیشگیری و تقویت سیستم ایمنی افراد در معرض خطر در این مناطق تاکنون برای 19 هزارو 330 نفر  واکسن آنفلوانزا تزریق شده است.

وی اظهار کرد: این برنامه براساس دستور العمل کشوری برای گروه های شناسایی شده با مساعدت مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی وکارشناسان بیماریهای واگیر در کلیه شهرستان های تابعه صورت گرفت.

معاون بهداشتی دانشگاه با اشاره به حساسیت و اهمیت بیشتر مناطق زلزله زده در این خصوص گفت: این برنامه از هشتم مهرماه با تهیه برنامه عملیاتی و سازماندهی تیم های سیار و مستقر در مراکز جامع سلامت شهری و روستایی، پایگا ه های سلامت و خانه های بهداشت انجام شده است.