نشست مشترک رییس بیمارستان امام رضا (ع)و رییس دانشکده پرستاری ومامایی درموردنرم افزار سان نرس

دراین نشست که صبح روز پنجشبه هشتم آذرماه باحضور دکتر ویسی رایگان ونماینده دفترپرستاری دردفتر ریاست بیمارستان برگزار گردید نقش دفتر پرستاری بیمارستان امام رضا(ع) بعنوان مبتکر وپایلوت اجرای سان نرس وروند اجرایی شدن ان درمراکز دیگرمورد بحث وبررسی قرار گرفت. دکتر سروش با اشاره به اینکه این سامانه بعنوان اولین وتنها سامانه آنلاین ارزیابی ونظارتی پرستاری کشوربه درخواست وابتکار دفتر پرستاری بیمارستان امام رضا طراحی شد گفت: این سامانه دراوایل سال ۹۵ دراین مرکزعملیاتی شدواخیرا بعنوان یکی ازتجربه های موفق بیمارستانی این بیمارستان ثبت شده است.
رییس مجتمع بیمارستانی امام رضا(ع) اظهار کرد:بیمارستان امام رضا (ع) به واسطه این سامانه، روند بسیار مطلوب وروبه رشدی دراثر بخشی راندهای بالینی وآموزشی و....داشته است وبه سبب لحاظ نمودن جزئیات اعتباربخشی در تدوین وطراحی سوالات، سهم مهمی دردست یافتن به استاندارهای اعتباربخشی وایمنی دارد.
رییس دانشکده پرستاری و مامایی و نیز نماینده دفتر پرستاری دانشگاه هم ضمن تشکر از مسولین مجتمع بیمارستانی امام رضا(ع)در خصوص تهیه و استفاده از این نرم افزار در ارائه خدمات بهینه به بیماران، اظهار تمایل خود را در خصوص هرگونه همکاری در راستای امور آموزشی، درمانی و تحقیقاتی اعلام نمودند.
◾️بدیهی است سوپروایزرهای بیمارستان با داشتن این سامانه برروی تبلت وحتی گوشیهای هوشمند با انجام راندهای بالینی ونتایج راندها درحیطه های محتلف به صورت الکترونیکی وآنلاین ثبت می نماید.
پس از ثبت راندها نتایج راندها به صورت آنی محاسبه ونتیجه ان قابل مشاهده است.
با توجه به اینکه مالکیت این نرم افزار متعلق به مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) است، سایر مراکز هم می توانند با أخذ مجوز از این مجتمع بیمارستانی از طریق شرکت پشتیبان نسبت به بهره برداری از این نرم افزار استفاده نمایند.