به همت معاونت اجتماعی دانشگاه مستند پروژه های خیرساز مناطق زلزله زده ساخته می شود.

به گزارش روابط عمومی معاونت اجتماعی در جهت تقویت فرهنگ مشارکت و با هدف ترویج وگسترش  فعالیتهای خیرخواهانه خیرین در استان ، معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی  اقدام به تهیه و ساخت مستند مربوط به پروژه های بهداشتی درمانی در حال احداث خیر ساز در مناطق زلزله زده نموده است.

در حال حاضر شرکت فیلم سازی مدیا تصویر زاگرس به سفارش معاونت اجتماعی دانشگاه تهیه این مستند رادر دست اقدام دارد.

دکتر منصوری معاون اجتماعی دانشگاه در مصاحبه ای در مستند مذکور بیان داشتند همچنان که همگان مطلعند حادثه زلزله استان بسیار عظیم و مصیبت ناشی از آن گسترده تر بود، اما به پشتوانه نظام مقدس جمهوری اسلامی و به همت والای مردمان عزیز سراسر کشور آلام مردم زلزله زده تسکین وآرامش نسبی به این مناطق بازگشته است.

ایشان افزوند با مشارکت و به همت والای خیرین نیک اندیش در ارتباط با پروژه های بهداشتی ، درمانی که عمدتاً تخریب شده بودند اکنون ساخت وساز اکثریت پروژه ها به ثمر نشسته و در مرحله بهره برداری می باشد. امیدواریم که همواره نشاط ، شادابی وامید بر همشهریان عزیز حاکم باشد.