واحدهای ارائه خدمات سلامت که توسط خیّرین در مناطق زلزله زده احداث گردیده تابلو گذاری می شود.

به گزارش روابط عمومی معاونت اجتماعی پس از مشارکت و حمایت وسیع خیّرین نیک اندیش سراسر کشور در زمینه بازسازی واحدهای ارائه خدمات سلامت که در زلزله تاسف بار آبانماه 96 تخریب گردیده ، به همت معاونت اجتماعی دانشگاه تابلوگذاری وپلاک کوبی این واحدها صورت گرفته است.

خیرین سلامت تاکنون ساخت پنجاه خانه بهداشت ، هفت مرکز خدمات جامع سلامت ، دو پایگاه سلامت شهری ، دو کلینیک دندانپزشکی ، دو فاز بیمارستانی و دو پایگاه فوریتهای پزشکی را عهده دار شده اند.

در این راستا و به منظور ارتقاء فرهنگ مشارکت های مردمی و پاسداشت فعالیت خیرخواهانه آن بزرگواران، مدیریت مشارکت های مردمی معاونت اجتماعی اقدام به تابلو گذاری و پلاک کوبی خانه های بهداشت و مراکز بازسازی شده نموده است.

این اقدام به همت خیرین سراسر کشور و با نظارت دانشگاه علوم پزشکی و مجمع خیرین و ... در حال پیگیری است.

باشد تا یاد واثر این نیک اندیشان همواره در منطقه تجلی گر همت والایشان باشد.