یکی از اهداف راه اندازی خانه مشارکت مردم ، توانمندسازی مردم در راستای ارتقای سلامت است

به گزارش روابط عمومی معاونت اجتماعی نشست توجیهی راه اندازی و استقرار خانه مشارکت مردم با هدف هماهنگی و آشنایی بیشتر با ساختار مراکز بهداشت و سازمانهای مردم نهاد با تشکیلات خانه مشارکت مردم ، کارگروه سلامت وامنیت غذایی وکانون سلامت محلات با حضور روسای مراکز بهداشت  شهرستانها ، کارشناس مسئول امور کارگروه سلامت نمایندگان سازمانهای مردم نهاد ، نمایندگان ادارات سلامت محورچهاردهم آذرماه در سالن اجتماعات بوستان توسط معاونت اجتماعی برگزارشد.

در این نشست دکتر منصوری معاون اجتماعی ضمن خیر مقدم به حضار خدمت به مردم را  امری مقدس عنوان و بیان کردند هدف ما از راه اندازی خانه مشارکت مردم تسهیل اهداف ، دستیابی به اهداف برنامه جامع سلامت استان، توانمندسازی مردم در راستای ارتقای سلامت ،شبکه سازی در تشکل های اجتماعی سلامت محور، استقرار نظامنامه جامع استانی برای دسترسی آسان به گروههای مردمی به ویژه گروههای آسیب پذیر  و مشارکت آنان در تدوین اجرا ، پایش و ارزشیابی طرحهای ارتقای سلامت استان است.

سپس دکتر بیگلری رئیس کارگروه سلامت وامنیت غذایی به معرفی کارگروه سلامت وامنیت غذایی استان پرداختند و در ادامه دکتر رضایی مدیر مولفه های اجتماعی موثر بر سلامت با معرفی خانه مشارکت مردم ساختار ، اهداف و وظایف آنرا بیان کردند.

ایشان در ادامه به اهمیت مطالبه گری ، حمایت طلبی و نقش تعامل و مشارکتی مردم و مدیران تاکید نمودند.

در ادامه دکتر سمیعی رئیس اداره همکاریهای بین بخشی و توسعه پایدار به معرفی کانون سلامت محلات، ساختار، اهداف و وظایف آن پرداختند.