فراخوان اعطای مجوز مدیریت پسماندهای بی خطر شده بیمارستانی شهر کرمانشاه به صورت محدود

به اطلاع می رساند دانشـگاه علوم پزشـکی کرمانشاه در نظر دارد در خصوص عملیات جمع آوری ،حمل و دفن پسـماندهای عفونی بی خطرسازی شده و عادی بیمارسـتان های شهر کرمانشاه برای شرکت های واجد شرایط مجوز صادر نماید.

لذا شرکت هایی که دارای شـرایط مشـروحه ذیل می باشند حداکثر ظرف مدت یک هفته از تاریخ درج آگهی مدارک خود را به معاونت بهداشتی دانشـگاه علوم پزشکی کرمانشاه به آدرس میدان فاطمیه، ابتدای خیابان بهار، مرکز بهداشت استان، گروه سلامت محیط جهت بررسـی تحویل نماینـد.

دریافت مـدارک به منزله پـذیرش نمی باشد و به انتخاب کمیته مربوطه در معاونت بهـداشتی به دوتا از شـرکت های واجد شـرایط برای عملیات جمع آوری و حمل و به دوشـرکت برای عملیات دفن مجوز داده خواهـد شـد.
هزینه آگهی روزنامه بر عهـده شـرکت هایی خواهد بود که واجد دریافت مجوز تشخیص داده شوند و برای آنها مجوز صادر گردد.

شرایط متقاضیان دریافت مجوز
1.ارائه اسـناد مبنی برثبت شـرکت و نیز درج "انجـام مـدیریت اجرایی پسـماندها" در مجموع فعالیتهای شرکت 2
2.ارائه سـند حـداقل یـک دسـتگاه بیـل مکانیکی و لودر که در تملک شـرکت باشـد(برای شـرکت های متقاضی مجوز دفن پسماندها)

3.ارائه سـند حداقل یک دسـتگاه کامیون مخصوص مدل 1395 به بالاکه در تملک شـرکت باشد( برای شرکت های متقاضی جمع آوری و حمل پسماندها)
4 .ارائه اسناد مربوط به ناظر فنی با تابعیت جمهوری اسلامی ایران، دارا بودن حسن شهرت، عدم اعتیاد به مواد مخدر، نداشـتن سوء پیشـینه کیفری، دارابودن مدرک کارشناسی بهداشت محیط،گواهی سابقه کار به مدت حداقل 2 سال و کارت پایان خدمت برای آقایان .
5. ارائه مدارک راننده گان بدون اعتیاد به مواد مخدر.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه