جلسه تودیع و معارفه مدیریت بیمارستان امام علی برگزار شد.

دکتر جوکار کاهش عفونت های بیمارستانی و دریافت گواهینامه تعهد به تعالی را اصلی ترین برنامه خود در بیمارستان امام علی اعلام کرد.

امروز مراسم تودیع و معارفه مدیر مرکز آموزشی درمانی و تحقیقاتی امام علی با حضور مسئولین دانشگاه و جمعی از کارکنان این بیمارستان برگزار شد. آقای اسماعیل صفدری مدیر پیشین این مرکز گزارشی از دستاوردهای این بیمارستان در چند سال اخیر بیان کرد . دکتر مرضیه جوکار مدیر جدید بیمارستان نیز با اشاره به اهمیت و جایگاه ویژه این بیمارستان در منطقه اولویت های برنامه کاری خود را دریافت گواهینامه تعهد به تعالی ، بهبود هرچه بیشتر شرایط اورژانس بیمارستان و کاهش عفونت های بیمارستانی عنوان کرد. دکتر جویباری معاونت درمان دانشگاه هم ضمن گرامیداشت ایام مبارک رمضان به سیاستهای وزارت بهداشت و دانشگاه در زمینه بیمارستان ها اشاره کرد و خواستار بهبود هرچه بیشتر شرایط اورژانس بیمارستان شد.این مراسم با اهدای هدایا و لوح تقدیر به مدیریت پیشین بیمارستان پایان یافت.

۳ شهریور ۱۳۸۹ ۱۴:۱۳