چهارمین کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان تشکیل شد

چهارمین جلسه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان امروز یکشنبه دوم دی ماه در سالن جلسات استانداری به ریاست دکتر الهی تبار معاون سیاسی امنیتی استانداری تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه در جلسه این کارگروه مصوب شد سازمانها ودستگاههای زیر مجموعه کارگروه سلامت وامنیت غذایی در راستای اجرایی شدن برنامه تدوین سند جامع سلامت استان در سه محور خودمراقبتی ، اصلاح سبک زندگی وارتقائ سواد سلامت به سهم خود مشارکت و فعالیت متناسب داشته باشند .

در ادامه جلسه موضوع لزوم تشکیل و راه اندازی کمیته دیده بانی سلامت و صدور ابلاغ جهت اعضاء پیرو نظام نامه جامع سلامت توسط معاونت اجتماعی دانشگاه مطرح شد و کلیات اجرای برنامه کمیته دیده بانی سلامت نیز مورد تصویب قرار گرفت.

همچنین طی این نشست پس از پیگیری مصوبات جلسه قبل توسط دبیرخانه کارگروه سلامت وامنیت غذایی معاونت اجتماعی دانشگاه گزارشی از برنامه های مداخله ای و مشارکتی ذیل سند بیماری های غیر واگیر با محوریت سرطان و لزوم تقویت امکانات تشخیصی، درمانی و حمایتی در این حوزه توسط معاونت بهداشتی ارائه شد.