مسابقه کتابخوانی «کیش مهر» در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار می‌شود

مرکز قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با همکاری هسته گزینش دانشگاه به‌مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی مسابقه کتابخوانی کیش مهر را ویژه کارکنان این دانشگاه برگزار می‌کند.

این مسابقه به‌صورت کتبی و آنلاین در سطح دانشگاه، مراکز و واحدهای تابع دانشگاه توسط روابط فرهنگی مستقر در هر مرکز در تاریخ ۱۵ دی‌ماه سال‌جاری مصادف با سالروز صدور فرمان امام‌خمینی(ره) در امر گزینش برگزار خواهد شد.

مسئول مرکز قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تصریح کرد: علاقه‌مندان به‌منظور ثبت‌نام می‌توانند به دو صورت حضوری توسط رابطان فرهنگی و آنلاین از طریق سایت دانشگاه برای حضور در این مسابقه اقدام کنند.

وی گفت: شیوه آزمون الکترونیکی و در تاریخ مقرر با مراجعه به سایت tprs.kums.ac.ir خواهد بود همچنین گواهی حضور در مسابقه ویژه تمامی شرکت‌کنندگان صادر خواهد شد
۱۶ امتیاز آموزشی ویژه تمامی شرکت‌کنندگان که حدنصاب نمره را کسب کنند منظور خواهد شد و به تمامی شرکت‌کنندگان ۶ امتیاز آموزشی تعلق خواهد گرفت.

:white_check_mark:دریاف فایل آزمون کیش مهر