پزشکان نمونه استان معرفی شدند.

درضیافت افطاری که به مناسبت روز پزشک و روز داروسازی پنج شنبه شب گذشته در سالن مهمانسرای دانشگاه برگزار شد ، پزشکان نمونه دانشگاه معرفی شدند.

درضیافت افطاری که به مناسبت روز پزشک و روز داروسازی پنج شنبه شب گذشته در سالن مهمانسرای دانشگاه برگزار شد ، پزشکان نمونه دانشگاه معرفی شدند.

در این مراسم که معاون سیاسی امنیتی استانداری کرمانشاه و جمعی از مسوولان استان و کرمانشاه حضور داشتند ، سرپرست دانشگاه با برشمردن پاره ای از خدمات صورت گرفته در دانشگاه ، چشم انداز آینده این دانشگاه را روشن و موفق ارزیابی کرد.

دکتر نوری زاد همچنین از زحمات تمامی پزشکان و داروسازان تقدیر و سپاسگزاری نمود.

آقای منکرسی معاون سیاسی امنیتی استانداری کرمانشاه نیز در این جلسه با ذکر سیر تاریخی گرایش به ایمان و اسلام و گردش علم ، از عالمان عرصه سلامت تقدیر کرد.

در پایان پزشکان نمونه دانشگاه و برگزیدگان بسیج جامعه پزشکی و سازمان خدمات درمانی نیروهای مسلح معرفی و از آنان تجلیل شد.

اسامی پزشکان نمونه دانشگاه به شرح ذیل است:

پزشکان متخصص نمونه :

دکتر رضا کرمی متین ( متخصص جراحی عمومی ) ، دکتر هما بابایی ( فوق تخصص نوزادان ) ، دکتر حسامی ( فوق تخصص توراکس ) ، دکتر احمد فرامرزی ( متخصص پاتولوژی ) ، دکتر بهره مند ( متخصص قلب و عروق )، دکتر پرندوش سپهری ( جراح مغز و اعصاب ) ، دکتر خیرالهی ( متخصص زنان و زایمان ) ، دکتر فرشچیان ( چشم پزشک ) ، دکتر بردیده ( متخصص اورولوژی ) ، دکتر بابک غلامین ( عضو هیات علمی ) و دکتر بستانی ( متخصص مغز و اعصاب )

داروسازان نمونه :

دکتر ناصر محبی ، دکتر فرناز همتی ، دکتر حسین رضاپور

پزشکان عمومی نمونه :

دکتر فریبا میرزایی ( اسلام آباد ) ، دکتر روح اله قیاسی ( اسلام آباد ) ، دکتر آذین هوشیار ( پاوه ) ، دکتر وحید فیض الهی ( ثلاث باباجانی ) ، دکتر مهشید فریدی ( جوانرود ) ، دکتر مجتبی دارابی ( دالاهو ) ، دکتر ژیلا منوچهری ( روانسر ) ، دکتر سعیده شوشتری ( سنقر ) ، دکتر علی زمان ویس مرادی ( سرپل ذهاب ) ، دکتر آتوسا جابر سینه ( صحنه ) ، دکتر علی کریمی ( قصر شیرین ) ، دکتر مجید گودینی ( کنگاور ) ، دکتر نیکزاد عزیزیان ( گیلانغرب ) ، دکتر شبنم شاه حسینی ( هرسین ) ، دکتر کامران افتخاری ، دکتر شعله رضایی و دکتر بیژن کبودی ( کرمانشاه )