مراسم تکریم و معارفه معاونت فرهنگی ،دانشجویی دانشگاه برگزار شد

مراسم تکریم و معارفه معاونت فرهنگی دانشجویی صبح امروز دوشنبه بیست و نهم خرداد ماه با حضور رئیس و مسئولان دانشگاه در سالن آمفی تئاتر آیت ا... طالقانی برگزار شد.

در این مراسم ضمن تقدیر و تشکر از دکتر رضا علی بخشی به خاطر تلاش ها و زحمات ارزشمندشان طی تصدی سمت فوق ، دکتر محمدرضا غلامی به عنوان معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه معرفی شد.

دکتر حسین کریم رئیس دانشگاه با اشاره به ارزشمند بودن احساس تعهد و دلسوزی دکتر علی بخشی نسبت به مقولات فرهنگی و دانشجویی گفت:دکتر علی بخشی همیشه در قلب و تفکر ما جای دارند.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه از یک عقبه کمبود رنج می برد گفت: تامین و به حد استاندارد رسانیدن این کمبودها نیاز به زمان دارد.

رئیس دانشگاه توجه ویژه بر آموزش و درس خواندن دانشجویان را یک اصل مهم دانست و بیان کرد: باید شرایطی ایجاد شود که دانشجویان ما با آرامش و بی دغدغه درس بخوانند.

وی ضمن اولویت قراردادن سیستماتیک و هدفمند ساختن فعالیت های دانشجویی، تناسب بین تعداد دانشجو و امکانات دانشگاه را بسیار حائز اهمیت دانست.
 دکتر کریم درپایان با بیان اینکه ما در کنار یک فارغ التحصیل خوب باید انسانی کامل از هر جهت اجتماعی و فرهنگی تربیت کنیم گفت: نگرش ما در همه امور به ویژه معاونت فرهنگی دانشجویی باید دانشجو محوری تحت چارچوب قوانین و اصول خاص خود باشد.

۲۹ خرداد ۱۳۹۶ ۱۵:۲۵