ریاست دانشگاه در جمع خبرنگاران و روزنامه نگاران استان حاضر شد

دکتر نوری زاد در این کنفرانس مطبوعاتی به تشریح دستاوردهای دانشگاه در نهمین المپیاد دانشجویی، توسعه و تجهیز اماکن دانشگاهی، افتتاح پروژه های جدید و سیاستها و برنامه های دانشگاه برای بهره مندی بیشتر مردم از خدمات بهداشتی درمانی پرداخت.

ریاست دانشگاه امروز در میان روزنامه نگاران استان حاضر شد تا ضمن ارایه گزارش عملکرد دانشگاه به پرسشهای اصحاب رسانه در رابطه با مسایل بهداشتی ،درمانی و آموزشی این عرصه پاسخ گوید.دکتر صمد نوری زاد در این پرسش و پاسخ به افتتاح پروژه های مرکز بهداشتی درمانی جعفر آباد ، حیوان خانه دانشکده داروسازی ، بازسازی و تکمیل فاز دوم بیمارستان امام علی ، کلنگ زنی پروژه دانشکده دندانپزشکی، سی تی اسکن بیمارستان امام خمینی اسلام آباد، درمان بستر دالاهو و... که در این هفته افتتاح می شود اشاره نمود.وی در ادامه ضمن پاسخگویی به سوالات خبرنگاران در زمینه های مختلف  ، برگزاری المپیاد دانشجویی را تجربه بسیار موفقی برای استان دانست .