شورای پیام گزاران سلامت در دانشگاه تشکیل شد

در جلسه ای که صبح روز دوشنبه بیست و نهم خردادماه با حضورنمایندگان  سازمان ها و ادارات مرتبط ، در محل معاونت امور اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی برگزار گردید،  شورای پیام گزاران سلامت استان کرمانشاه تشکیل شد.
 معاون اجتماعی دانشگاه تشکیل این جلسه را به مثابه ی اقدامی به منظور بهره مندی از خرد جمعی و جلب تعامل و مشارکت فکری و معنوی هر چه بیشتر اعضای شورا برشمرد و حاصل و نتیجه این نشست را هم افزایی بیشتر نیروها و پوشش دهی  کامل تر به تمامی ابعاد موضوعات مطرح دانست .
وی با  اشاره به دستورالعمل های کشوری ، از این شورا به عنوان ساختاری مناسب برای کمک بر روند تصمیم گیری های لازم  در حوزه ی مداخلات اجتماعی ، همساز با اهداف نظام سلامت نام برد و متذکر  گردید که حرکات ، تصمیمات و فعالیت های این شورا نه تنها  بایستی مبتنی بر خرد و فهم جمعی و با  توجه به عنصر جلب مشارکت اجتماعی و عمومی آحاد جامعه اخذ گردد ، بلکه هم چنین بایستی بر پایه  علم و علم محوری  و به عبارت ساده تر دانش بنیان باشد .
پروفسور الماسی در ادامه حاضرین را به برنامه ریزی های منسجم و علمی در تشکیل کمیته های زیر مجموعه ی این شورا ، و تدوین برنامه ای عملیاتی برای آن ها دعوت نمود.
در ادامه ی جلسه،  مدیر مؤلفه های اجتماعی مؤثر بر سلامت دانشگاه علوم پزشکی ،  با ارایه ی چند پانل آموزشی  ، ضمن بیان تعریف مفهوم سلامت و تحول معنایی آن در چند دهه ی اخیر ، به تشریح عوامل مؤثر بر سلامت مردم استان پرداخت و یکی از وظایف شورای پیام گزاران سلامت استان را  برقراری و عملیاتی کردن مفهوم  عدالت در سلامت آحاد جامعه دانست.
وی تحقق سلامت را بدون مشارکت جمعی آحاد اجتماع ، امری ناممکن تلقی نمود و آن را حاصل تعامل و هم سازی و هم افزایی مجموعه ای از عوامل مدیریتی و  اجتماعی  عنوان کرد.
۳۱ خرداد ۱۳۹۶ ۲۲:۲۱