پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت عید سعید فطر

دکتر حسین کریم رئیس دانشگاه طی پیامی عید سعید فطر را به کلیه همکاران تبریک گفت.

متن این پیام را اینجا بخوانید:

به نام خدا

ماه مبارک رمضان به پایان رسید. دروازه گشوده ی رحمت الهی در این ماه رمضانی  اما همچنان مفتوح است . برای آنان که در لیالی قدر به قادر مطلق دل دادند ، شب های رمضانی را بر سجاده ی سر سپردگی سر نهادند و روزهای آن را با لب تشنه اما دل سیراب از عشق به خدمت ،کار کردند و روزه بانی نمودند، این رحمت همچنان مستدام است، چه اینکه آنان سراپا رمضانی ، خالص و روحانی شدند.
اینجانب ضمن تبریک فرا رسیدن عید پرشکوه فطر و آرزوی قبولی عبادات همه ی مومنان در ماه صیام ، امیدوارم خصائل مکتسبه در رمضان انسان ساز ،در سایه الطاف الهی را ه گشای همه به سوی خیر دنیا و آخرت باشد.
بخصوص از همکاران عزیزم در جای جای این استان قدردانی می کنم که با زبان روزه ، خدمت به مراجعان و مددجویان را به مثابه یک عبادت بزرگ ،پاس داشتند و آلام دردمندان را به لطف پروردگارشان ، آرامش بخشیدند.

دکتر حسین کریم

۴ تیر ۱۳۹۶ ۱۴:۳۵