رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با تبریک هفته قوه قضائیه،از دستگاه قضا تقدیر کرد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ضمن گرامیداشت یاد  شهید دکتر بهشتی و یاران با وفای ایشان، هفته قوه قضاییه را به پرچمداران عدالت تبریک گفت.
دکتر حسین کریم  با اعلام این مطلب گفت :  خوشبختانه هم اکنون دانشگاه علوم پزشکی با دادگستری در بهترین شرایط ارتباط به سر می برد .
وی وجود مدیران وقضات مدبر و روشن بین را باعث سهولت کار و ارتباط دانست و تصریح کرد: خوشبختانه با وجود مدیران ارشد دستگاه قضا اعم از اداره کل ودادسرا در استان با منشی خیرخواهانه و منطقی، مسیر مشخصی برای ارتباط با دانشگاه تعریف شده است و این اقدام، نقش بسیار مهمی در حل مشکلات و حفاظت از حقوق مردم در حوزه سلامت داشته است.
دکتر کریم همچنین از حوزه حقوقی دانشگاه که نقش موثری را در این ارتباط داشته اند و در نتیجه با سعه صدر قضات و دست اندرکاران امر قضا رسیدگی صریح و موثر به پرونده های مربوطه را به دنبال داشته است، تشکر کرد.
وی ابراز امیدواری کرد که این ارتباط کماکان حفظ شده و  تقویت پشتیبانی سیستم قضایی ،در ارتقای سلامت مردم موثرتر از پیش باشد.
۱۱ تیر ۱۳۹۶ ۱۱:۵۸