مهدی محمدی به سمت رئیس شورای پیام رسانی سلامت استان منصوب شد

مهدی محمدی  به سمت رئیس شورای پیام رسانی سلامت استان منصوب شد
با تشکیل شورای پیام رسانان سلامت در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ، مهدی محمدی  به سمت رئیس شورای پیام رسانی سلامت استان منصوب شد .
اولین مصوبه ی شورا : " ضرورت اطلاع رسانی عمومی به شهروندان از کارکرد و اقدامات کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان " بود.
در نشستی که به منظور تشکیل شورای پیام رسانان سلامت  استان ، با دعوت از ادارات و کارشناسان مرتبط در معاونت های مختلف دانشگاه  ، در محل معاونت امور اجتماعی  ، به ریاست پروفسور الماسی  برگزار شد ، مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه مسئولیت ریاست شورای پیام رسانان سلامت استان را بر عهده گرفت .
در این نشست  دکتر الماسی، معاون اجتماعی دانشگاه  با ذکر کلیاتی در خصوص نحوه ی شکل گیری معاونت تازه تاسیس اجتماعی ، به تعریف و تشریح ساختار و وظایف هر یک از ارکان های این نهاد پرداخت .
وی  در سخنان خود ، کارکرد و و ظیفه ی  شورای پیام رسانی سلامت را در پاسخ گویی سریع ، دقیق و صحیح  به نیاز های عمده ی اطلاع رسانی و فرهنگ سازی سلامت در جامعه دانست .
وی عمده ترین عملکرد شورای پیام رسانی را بالابردن و توسعه ی سواد سلامت مردم ، از طریق مطالعه و بررسی نیاز ها و کمبودهای اطلاعاتی عمومی در خصوص مباحث و موضوعات سلامتی ، شور ، هم اندیشی و ویرایش و انتخاب موضوعات و شعارها و پیام های مناسب سلامت محور و نشر و آگاهی رسانی عمومی آن  از طریق وسایل و مکانیزم های اطلاع رسانی مناسب معرفی نمود .
معاون اجتماعی دانشگاه در ادامه افزود : " مطابق آئین نامه و نظام نامه ی اجرائی ، مدیران روابط عمومی دانشگاه های علوم پزشکی کشور رؤسای شوراهای پیام رسانی سلامت استانی خواهند بود ". و ضمن ارایه ی خلاصه ای از سوابق تجربی و علمی آقای محمدی ، از وی خواست تا با توجه به نیازهای اطلاع رسانی عمومی آحاد جامعه و استفاده ی بهینه  از بنیه ی علمی و  تجربی کارشناسان ارشد معاونت های مرتبط دانشگاه ، به تشخیص و انتخاب به موقع موضوعات و پیام های مناسب  با درون مایه های مؤثر روان شناسی فردی و اجتماعی پرداخته و با استفاده مناسب از وسایل ارتباط جمعی و اصحاب رسانه ی  استان ، به نشر عمومی آنان مبادرت نماید و از این طریق موجبات ارتقای سواد سلامت شهروندان شریف استان را فراهم آورند.
در ادامه مدیر روابط عمومی و رئیس شورای پیام رسانی سلامت کرمانشاه ،  ضمن ابراز خرسندی از حضور خود در جلسه ، عمده ترین هدف تشکیل شورای پیام رسانی را ،  ایجاد ساختاری جدید برای فرهنگ سازی سلامت و ارتقای سواد سلامت ، به صورتی سیستماتیک و هدف مند دانست و فواید دیگر تشکیل  این شورا را ،  دستیابی سریع افکار عمومی به اطلاعات صحیح ، دقیق و  حذف اطلاع رسانی های موازی و هم زمان و در نهایت ایجاد آرامش اجتماعی عنوان نمود.
شایان ذکر است در این جلسه مدیر حوزه ی سلامت و امنیت غذایی معاونت امور اجتماعی دانشگاه نیز ،  ضمن تشریح شیوه نامه ی تشکیل و فعالیت شورای پیام رسانی سلامت  ، به معرفی کارگروه سلامت و امنیت غذایی  استان و تشریح اقدامات و کارکرد این نهاد ، برای حضار پرداخت .
 در ادامه ی جلسه با توجه به لزوم آگاهی افکار عمومی مصوب گردید :   کارکرد و اقدامات کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان ، از طریق رسانه های عمومی  به اطلاع شهروندان استان رسانیده شود.

۱۱ تیر ۱۳۹۶ ۱۵:۱۲