کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی در استان کرمانشاه تشکیل می شود

دکتر الماسی معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی ضمن معرفی کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی در استان گفت : در کلیه استان های کشور شورای سلامت و امنیت غذایی استان به منظور حفظ، ارتقای سلامت و بهبود کیفیت زندگی آحاد مردم تشکیل می شود.
وی همچنین هدف از تشکیل این شورا را  گسترش هماهنگی و همکاری های بین بخشی برای اجرایی نمودن مصوبات شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور و نیز اتخاذ تدابیر مناسب ، سیاست ها و راهبردها در سطح استان در قلمرو سلامت همگانی و امنیت غذا و تغذیه دانست.
دکتر الماسی با بیان اینکه این شورا جایگزین کلیه شوراها و کارگروه های قبلی با موضوعات مشابه (مربوط به سلامت و امنیت غذا ) می گردد گفت: رئیس کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان معاون سیاسی امنیتی استانداری ، دبیر آن رئیس دانشگاه علوم پزشکی و دبیرخانه این کارگروه در معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی مستقر  می باشد.
وی در ادامه مطلب فوق افزود : سایر اعضاء این کارگروه شامل رؤسا و مدیران ادارات دولتی اعم از رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان ، مدیرکل صدا و سیمای مرکز استان ، مدیرکل حفاظت محیط زیست ، مدیرکل آموزش و پرورش و...  می باشد.
 این مقام مسئول وظایف کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان را در 6 قالب مهم اعلام کرد که از جمله آن میتوان به اجرایی نمودن تصمیمات شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، جمع آوری اطلاعات و اولویت بندی مشکلات استانی مربوط به سلامت و امنیت غذایی استان و انعکاس پیشنهادهای مربوط به دبیرخانه شورای عالی و ارتقای خدمات سلامت و امنیت غذایی در سطح استان را نام برد.
معاون اجتماعی دانشگاه همچنین بهبود وضعیت سلامت جسمی در گروه سنی کودکان و نوجوان به ویژه دختران و راههای بهبود آن،  پیشگیری از عفونت و بیماری ایدز و کنترل آن و نیز طراحی و تدوین بسته‌های تربیت بدنی در جهت سلامت عمومی را نیز از دیگر وظایف این کارگروه دانست.
وی در پایان اظهار داشت : موضوعات قابل طرح در کارگروه که در قالب های فوق الذکر می باشد جهت بررسی اولیه به کمیته های زیرمجموعه کارگروه ارجاع داده می شود که پس از بررسی در این کمیته ها به کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان ارسال می گردد.
۱۳ تیر ۱۳۹۶ ۲۲:۳۸