بازدید معاون و مسئول دفتر مالکیت فکری از مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی همدان

در راستای گسترش همکاری بین دانشگاه های کلان منطقه 3، معاون مرکز رشد به همراه مسئول دفتر مالکیت فکری دانشگاه از مرکز رشد فناوری دانشگاه علوم پزشکی همدان بازدید کردند. دکتر دادگر معاون مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی در نشستی مشترک   با رئیس مرکز رشد فناوری سلامت همدان به تشریح فعالیت ها و توانمند های دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به عنوان دبیر کلان منطقه پرداخت و بر تبادل تجریبات و همکاری های مشترک تاکید کرد. در ادامه آزمایشگاه جامع دانشگاه، شرکت های مستقر در مرکز رشد و سایت اتاق تمیز تولید محصولات دارویی مستقر در مرکز رشد مورد بازید قرار گرفت.

۱۸ دی ۱۳۹۷ ۱۰:۲۷