13 تیر ماه روز ملی بیماری های زئونوز

روز 13 تیرماه از طرف وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی به عنوان روز ملی مبارزه با بیماری های قابل انتقال از حیوان به انسان نام گذاری شده است.

براساس گزارش بدست آمده از وضعیت بیماری های زئونوز ،در سال 1395 با همکاری های بین بخشی و آموزش گسترده راه های پیشگیری از این بیماری ها (به ویژه تب مالت) میزان بروز دو بیماری تب مالت و سالک به نحو چشمگیری کاهش یافته است.

طبق آمار مرکز بهداشت استان کرمانشاه در سال 1395درصد موارد تب مالت نسبت به سال 1394 کاهش 39 درصدی را نشان می دهد همچنین در سال 1395 درصد موارد بیماری سالک نسبت به سال 1394 کاهش 30 درصد را نشان می دهد.

با توجه به مطالب ذکر شده در بالا خوشبختانه استان کرمانشاه در گروه استان های برتر در کنترل بیماری تب مالت از طرف وزارتخانه معرفی شده است و به همین مناسبت معاونت بهداشتی دانشگاه اقدام به برگزاری کمیته بین بخشی استانی بیماری های زئونوز با دعوت از ادارات مرتبط به منظور حساس نمودن مسئولین اجرایی دستگاه های مختلف جهت همکاری در کنترل بیماری های مشترک انسان و دام نموده است.

3-   همچنین برگزاری کارگاه استانی بیماری های زئونوز جهت کارشناس مسئول بیماری ها و کارشناس برنامه زئونوز شهرستان ها در محل مرکز بهداشت استان ،  بسیج اطلاع رسانی بیماری های زئونوز در طول هفته مذکور و برگزاری جلسه آموزش مداوم تب کریمه کنگو جهت پزشکان از دیگر اقدامات معاونت بهداشتی دانشگاه در این راستا می باشد.

۱۳ تیر ۱۳۹۶ ۱۳:۱۵