نام گذاری اتاق های عمل‌ بیمارستان امام خمینی (ره) کرمانشاه به نام "دکترعبدالجلیل کلانتر هرمزی"

رییس بیمارستان امام خمینی (ره) کرمانشاه از نامگذاری اتاق عمل‌های جدید این بیمارستان به اسم دکتر «عبدالجلیل کلانتر هرمزی» سرپرست تیم جراحان پلاستیک مناطق محروم خبر داد.
به گزارش خبرنگار ایسنا منطقه کرمانشاه، بهنام رضا مخصوصی در نشست خبری سیزدهم تیرماه جراحان پلاستیک مناطق محروم که در بیمارستان امام خمینی (ره) کرمانشاه برگزار شد با اشاره به حضور تیم جراحان پلاستیک مناطق محروم از روز 9 تیرماه در این بیمارستان، گفت: خوشبختانه طی پنج روز فعالیت این تیم در بیمارستان، بیش از 1200 بیمار مبتلا به ناهنجاری‌های سر و صورت و بویژه شکاف کام و لب بصورت رایگان ویزیت شدند.
وی افزود: همچنین طی این مدت 155 عمل جراحی رایگان در این زمینه در بیمارستان امام خمینی (ره) انجام شد.
مخصوصی با قدردانی از این اقدام ارزشمند تیم جراحان پلاستیک مناطق محروم، گفت: همه پزشکان و جراحان حاضر در تیم از افراد خبره و سرشناس در حوزه جراحی پلاستیک و سایر تخصص‌ها هستند و در شرایط عادی گرفتن نوبت ویزیت از آنها به دلیل ازدحام بیماران ماه ها طول می‌کشد.
وی افزود: خوشبختانه با اطلاع رسانی که از مدت‌ها قبل مسئولین روابط عمومی دانشگاه در خصوص حضور این تیم در استان داشتند شاهد ازدحام بسیار بیماران از شهرستان‌های مختلف و حتی سایر استان‌ها در بیمارستان امام خمینی (ره) بودیم.
مخصوصی تصریح کرد: برای فعالیت این تیم پیش از حضور آنها هفت اتاق عمل به همراه 12 تخت فعال مهیا شده بود و تمامی امکانات و تجهیزات مورد نیاز باهمکاری مسئولین دانشگاه در اختیار بیمارستان امام خمینی (ره) قرار داده شد.
رییس بیمارستان امام خمینی (ره)کرمانشاه با اشاره به اتمام ساخت پنج اتاق عمل جدید این بیمارستان، گفت: ظرف چند روز آینده این پنج اتاق عمل به بهره‌برداری می‌رسد که به افتخار پروفسور «عبدالجلیل کلانتر هرمزی» سرپرست تیم "جراحان پلاستیک مناطق محروم" نام ایشان بروی این اتاق‌های عمل گذاشته می‌شود.
مخصوصی به پروژه‌های اجرایی در این بیمارستان نیز اشاره کرد و افزود: کار هتلینگ بیمارستان تا حد زیادی انجام شده و هم اکنون اعتبارات لازم برای توسعه اورژانس بیمارستان نیز مصوب شده است که با راه اندازی آن تا حد زیادی از مشکلات بیمارستان کاسته می‌شود.

۱۴ تیر ۱۳۹۶ ۰۸:۵۰