دانشکده پزشکی به عنوان "دانشکده برتر فناور محور " معرفی شد

دانشکده پزشکی به عنوان "دانشکده برتر فناور محور" معرفی شد.

مدیردفتر توسعه فناوری (TDO) دانشکده پزشکی با اعلام این خبر گفت: دانشکده پزشکی کرمانشاه در بین 7 دانشکده دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه موفق به کسب رتبه دانشکده برتر فناور محور گردید.
دکتر روشنخواه به نقش اعضاء هیأت علمی این دانشکده در به ثمر رسیدن این موفقیت تأکید کرد و گفت: حدود 15 مورد ثبت پتنت داخلی توسط اعضا هیات علمی، دانشجویان و کارکنان دانشکده پزشکی صورت گرفته است که دکتر حبیب اله خزایی ،دکتر محمود امیری ، دکتر عباس حق پرست، دکتر وحید فرنیا و دکتر نسرین جلیلیان هرکدام یک مورد را به ثبت رسانده اند.

وی با بیان اینکه از این موارد 3 مورد توسط دکترامیر هوشنگ الوندی ودکتر رامین عبیری و یک مورد نیز توسط مهدی قربانی ودکتر عباس حق پرست به ثبت رسیده است گفت: همچنین 2 مورد توسط دکتر محمد رضا سلحشور و دکتر شیوا روشن خواه ، 2 مورد توسط دکتر سیروس جلیلی و 2 مورد نیز توسط دکتر وهاب دهلقی به ثبت رسیده است.

دکتر روشنخواه همچنین افزود:در این بین دکتر غلامرضا بهرامی نیز یک مورد ثبت پتنت خارجی داشته اند.

مدیردفتر توسعه فناوری (TDO) دانشکده پزشکی از عضویت اساتید هیات علمی این دانشکده در هیات مدیره شرکت ها نیز خبر داد و گفت: دکتر غلامرضا بهرامی مدیر عامل شرکت طهورا شفا دارو، دکتر امیر هوشنگ الوندی مدیر عامل و دکتر رامین عبیری رییس هیات مدیره شرکت پویا ژن فناور، دکتر محمود امیری مدیر عامل شرکت امیران طب نوآفرین و دکتر خیراله یاری رییس هیات مدیره شرکت زیست ایمن رازی است.

وی افزود:دکتر رامین عبیری رییس هیات مدیره ، دکتر امیر هوشنگ الوندی نایب رییس و دکتر بیژن نعمان پور عضو هیات مدیره شرکت دانش بنیان قصر فرآور دارو و  دکتر خیراله یاری مدیر عامل شرکت دانش بنیان ایده سازان زیستی زاگرس هستند.