اولین اجلاس معاونین فرهنگی و دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی به صورت ویدئو کنفرانس برگزار گردید.

در این اجلاس مشترک، معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت و مدیران این معاونت، ضمن تشریح برنامه‌های مختلف این معاونت به سوالات معاونان و مدیران فرهنگی و دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور از طریق ویدئو کنفرانس پاسخ دادند.

اولین اجلاس مشترک معاونان و مدیران فرهنگی و دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با حضور معاون فرهنگی و دانشجویی وزیر بهداشت، قائم مقام نظارت و برنامه‌ریزی معاونت فرهنگی، مدیر کل فرهنگی وزارت بهداشت، رئیس مرکز قرآن و عترت و جمعی از مدیران این معاونت و با شرکت معاونت و پرسنل دانشجویی و فرهنگی دانشگاه به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد.

محمد مهدی بحرالعلوم، رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت با تشریح برنامه‌های این مرکز، از برگزاری مرحله پایانی بیست و دومین جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان علوم پزشکی به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز خبر داد و گفت: مرحله پایانی این جشنواره ۲۵ تیرماه سال جاری با حضور راه یافتگان به این مرحله برگزار می‌شود و در حاشیه این جشنواره از ۵ دانشگاه برتر قرآنی و نفرات برگزیده مسابقات سراسری قرآن قدردانی خواهیم کرد.

در ادامه دکتر حسام الدین علامه  قائم مقام نظارت و برنامه‌ریزی معاونت فرهنگی با اشاره به برگزاری دوره‌های توانمندسازی و بازآموزی برای کارشناسان فرهنگی و دانشجویی بر مستند سازی برنامه عملیاتی دانشگاه های علوم پزشکی تاکید کرد و گفت: این مستند سازی‌ها باید با رویکرد آسیب شناسانه و فرآیند پژوهانه صورت گیرد.

وی افزود: در بحث مستند سازی حوزه‌های مختلف فرهنگی، قرآنی، روابط عمومی، دانشجویی، رفاهی، مشاوره و تربیت بدنی مورد توجه قرار گرفته‌اند و هرکدام از این حوزه ها مشتمل بر ۱۵ سرفصل مشترک است و تمام مواردی که باید مورد توجه قرار بگیرد در ذیل این سرفصل‌ها گردآوری شده است.

علامه با اشاره  به تغییرات صورت گرفته در برنامه عملیاتی بیان داشت: برنامه عملیاتی نسبت به سال گذشته تغییراتی داشته که این تغییرات شامل؛ واقعی کردن تاریخ‌ها و بازه‌های انجام برنامه،تغییر تاریخ‌ها از بازه‌های انجام فعالیت به بازه گزارش‌دهی،شفاف‌سازی و مستندسازی برنامه‌ها،بررسی کلیه فعالیت‌ها و تطبیق آن‌ها به شیوه‌نامه ارسالی معاونت، توجه به ظرفیت واقعی دانشگاه‌ها و اصلاح برش‌های استانی می‌شود. لذا از معاونان فرهنگی و دانشجویی انتظار می‌رود نسبت به تامین نیروی انسانی کافی به ویژه در حوزه فرهنگی و تشکیل جلسات منظم برای برنامه‌ریزی برای اجرای برنامه عملیاتی اهتمام داشته باشند.

۱۸ تیر ۱۳۹۶ ۱۲:۰۴