​برگزاری بازارچه خیریه" زنده باد مهربانی " 20 هزار کرمانشاهی به مهربانی زنده باد گفتند

​برگزاری بازارچه خیریه" زنده باد مهربانی " 20 هزار کرمانشاهی  به مهربانی  زنده باد گفتند
به همت موسسه ی خیریه ی مهر آیینان مهر کرمانشاه بازارچه ی خیریه ای تحت عنوان " زنده باد مهربانی "  در محل دائمی نمایشگاه ها ی این شهر،  واقع در پارک شاهد برگزار گردید.
در این جشنواره 20 هزار نفر برای کاری خیر گرد هم آمدند ، از همه ی اقشار و طیف های جامعه ،  از موسیقیدان و ورزشکار و آشپز گرفته تا  مقام‌های مسئول جامعه و مردم عادی . همه آمده بودند تا بتوانند هر یک به قدر توان خود در این کار خیر مشارکت کنند و اندکی ولو ناچیز ، از آلام و دردهای کودکان بی گناهی که با شیمی درمانی سلول‌های سرطانی، موهای سرشان را از دست داده بودند. بکاهند.
آنان  کمک‌های خود را  به صندوق‌هایی که در تک تک غرفه‌ها وجود داشت ، می‌ریختند و در مقابل آش رشته، شله زرد، نان و پنیر و سبزی و ... دریافت می‌کردند  و این گونه بود که در مدت دو روز تمام صندوق‌ها از کمک‌های مردمی برای کودکان مبتلا به سرطان در کرمانشاه پر شد.

دکتر الماسی معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ، به همراه مدیر و کارشناسان حوزه ی مشارکت های مردمی این معاونت از شرکت کنندگان این بازارچه بودند . پروفسور الماسی  طی سخنان کوتاهی که در حاشیه بازدید خود برای شرکت کنندگان بیان کرد،  ضمن تقدیر از این اقدام خداپسندانه وخیرخواهانه ، از آن به عنوان گامی  در جهت اعتلای فرهنگ نوع دوستی وگسترش روحیه ایثار واقدام داوطلبانه در جامعه یاد نمود و ضمن استقبال از این اقدام خلاقانه ، از آن به مثابه ی نماد مسئولیت شناسی  و مسئولیت پذیری جمعی  و اجتماعی نزد برگزارکنندگان و شهروندان خیر و دلسوز کرمانشاه نام برد.

در این جشنواره که برای دومین بار تکرار می شد  و شاید بتوان آن را از اجتماعات بزرگ خیریه در نوع خود دانست ، از دو عروسک " مهر " و " مهرک "  که نماد  کودکان سرطانی هستند ، رو نمایی شد.
همچنین اجرای سمفونی موسیقی برای کودکان و  " جشنواره بژی " از جمله  برنامه‌ها ی دیگر این  بازارچه خیریه  بود و حضور صمیمی  هنرمندان و افراد شاخصی چون  "بیژن کامکار"، " نجمه تجدد"، " نیما نکیسا"، "هومن جوادی" و "پویا امینی"  که آمده بودند  یاور و کمک رسان " مهر و مهرک " ها باشند ، نیز بر غنای این جشنواره افزود .
در این جشنواره مراسم بزرگداشتی نیز برای مرحوم "عارف لرستانی" هنرمند فقید کرمانشاهی برگزار شدو از تمبر یادبود وی رونمایی گردید.
سجاد مردانپور دبیر کارگروه سمن های مرتبط باسلامت و مدیر عامل موسسه مهرآیینان مهر کرمانشاه ، ضمن برآورد تقریبی شرکت کنندگان در این بازارچه به میزان 20 هزار نفر ، گفت :  میزان کمک های مردمی امسال نسبت به سال قبل رشد در خور توجهی داشته به طوری که در دوره ی قبل میزان کمک های نقدی حدود 25 میلیون تومان و امسال  حدود 70 میلیون تومان است . گر چه  در سال جاری سنت گلریزان اجراء نشد.
 وی به این نکته نیز اشاره کرد  که  عمده ی  غرفه‌ها به صورت رایگان در اختیار متقاضیان قرار گرفت و 90  درصد افرادی که در جشنواره شرکت کردند و غرفه گرفتند هیچ سودی برای خود نبردند و درآمد و عواید فروش خود را در اختیار موسسه مهرآیینان مهر، برای حمایت از کودکان سرطانی قرار دادند .
وی استقبال مردم را  از این جشنواره  کم ‌نظیر خواند و افزود : با توجه به استقبال گسترده ی مردم، دبیرخانه ی  دائمی این جشنواره تشکیل شده و بنا داریم هر سال آن را با شیوه‌ای خلاقانه برگزار کنیم.
مدیر عامل موسسه خیریه مهرآیینان مهر کرمانشاه  با بیان اینکه این جشنواره سال گذشته در یک روز برگزار شد، گفت: سال گذشته نزدیک به 15 هزار نفر از این بازارچه خیریه بازدید کردند.
مردانپور میزان کمک مردم در جشنواره سال قبل را حدود 220 میلیون تومان اعلام کرد و افزود: سال گذشته گلریزان داشتیم که امسال به جای گلریزان تندیس‌هایی با قیمت پایه 500 هزار تومان قرار دادیم که هر کس متقاضی کمک است می تواند این تندیس‌ها را بخرد.

۱۸ تیر ۱۳۹۶ ۱۴:۵۷