اولین کارگاه منطقه ای آموزش تغذیه ، جهت بازنشستگان

اولین کارگاه منطقه ای آموزش تغذیه سالمندان ویژه بازنشستگان به همت معاونت بهداشتی دانشگاه در پانزدهم تیر ماه در سالن شهید بهشتی شهرستان کرمانشاه برگزار گردید.

این کارگاه باهماهنگی وزارت بهداشت با صندوق بازنشستگی کشوری برگزار شد و انتخاب 5 استان کشور شامل کرمانشاه ، مشهد ، گیلان ، اهواز و اصفهان ، این کارگاه آموزشی با حضور 300 نفر از  بازنشستگان تحت پوشش صندوق بازنشستگان و کلیه کارشناسات تغذیه و سالمندان سطح شهرستان کرمانشاه برگزار گردید .

سرفصل های آموزشی در این کارگاه شامل: نیاز های تغذیه ای بازنشستگان و سوء تغذیه در سالمندان ، توصیه های تغذیه ای در بیماریهای غیر واگیر شایع ، اهمیت و معرفی مراقبت های دوران بازنشستگی و سالمندی در پایگاه های سلامت و ویژگیهای تغذیه ای سالمندان بود.

لازم به ذکر است، در این کارگاه  ضمن توزیع نشریات و مطالب آموزشی مختلف تغذیه نسبت به توزیع مکملهای ویتامین د و کلسیم د اقدام گردید و لیست پایگاههای سلامت سطح شهرستان به منظور مراجعه شرکت کنندگان جهت دریافت خدمات مراقبتی نیز ارائه گردید .

۲۰ تیر ۱۳۹۶ ۱۱:۵۶