هیئت مذهبی استادان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تشکیل شد

حجت الاسلام جواد افشار نجفی مسئول نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه از تشکیل هیئت مذهبی استادان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خبر داد.

به گفته این مقام مسئول این هیئت که به همت نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه و شورای هم اندیشی اساتید تشکیل شد در راستای ترویج و توسعه فرهنگ دینی در جامعه اسلامی و با هدف بستر سازی برای تحقق و اشاعه ارزشهای انقلاب اسلامی و مبارزه با شبیخون فرهنگی و تعمیق و ارتقای معارف مذهبی استادان و خانواده های ایشان تشکیل شد.

مسئول نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه گفت: طی جلسه مجمع عمومی هیئت مذکور که در ماه مبارک رمضان با حضور جمع کثیری از اساتید هیات علمی دانشگاه برگزار گردید ، پس از رای گیری اعضای هیات امنا انتخاب شدند .

وی در پایان از تشکیل اولین جلسه هیات امنا در نوزدهم تیرماه در محل نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه نیز خبر داد که طی آن آقای دکتر روح اله شریفی ، عضو هیات علمی  دانشگاه، بعنوان مدیر اجرایی هیئت مذهبی استادان منصوب شد.

۲۴ تیر ۱۳۹۶ ۱۰:۴۷