اختصاص لوح زرین عمران سلامت کشور در بهینه سازی و ساخت بلوکهای زایمانی به دانشگاه

مهدی محمدی رئیس اداره روابط عمومی دانشگاه از اختصاص لوح زرین عمران سلامت کشور به کرمانشاه خبر داد.
وی گفت: در جشنواره عمران سلامت کشوری که در بیستم تیرماه در سالن اجلاس سران تهران باحضور رئیس جمهور برگزار شد، لوح زرین عمران سلامت کشوری به خاطر بهینه سازی و ساخت بلوکهای زایمانی به دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اهداء گردید.
محمدی گفت: ۱۱ بلوک زایمانی در ۱۱ شهرستان استان کرمانشاه وجود دارد که بهترین آن‌ها در شهرستان جوانرود واقع شده است.
وی افزود: بلوک زایمانی یا واحد تک نفره به مادر کمک می‌کند تا درفضایی کاملا استاندارد و باحضور اعضائی ازخانواده، فرزندش را مطابق استانداردهای جهانی به دنیا بیاورد.
۲۵ تیر ۱۳۹۶ ۱۳:۵۱