شمع خاموش وجود جوانمرگ غزل کرم جانی ، روشنی بخش خانه ی بیماران نیازمند اهدای عضو شد.

در اقدامی خدا پسندانه بازماندگان جوانمرگ ناکام مرحومه غزل کرم جانی ، با اهدای اعضای پیکر وی به بیماران نیازمند دریافت عضو موافقت کردند .
مرحومه جوانمرگ ناکام غزل کرم جانی با 18  سال سن ،  در اثر تصادف رانندگی  دچار مرگ مغزی شده و جان به جان آفرین تسلیم می نماید . مراسم خاکسپاری آن عزیز از دست رفته صبح روز هیجدهم تیر ماه با حضور جمع کثیری از مردم ، خانواده ی داغدار و شرکت کارشناسان معاونت امور اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی انجام پذیرفت.

پیام تسلیت مشترک دکتر کریم رئیس دانشگاه و دکتر الماسی معاون امور اجتماعی دانشگاه :

خانواده ی محترم  مرحومه جوانمرگ ناکام غزل کرم جانی
با احترام و ابراز خالصه ترین نشانه های ارادت قلبی خود به محضر والای آن خانواده ی معظم ، بر خود واجب می دانیم مراتب سپاس و قدرشناسی خود را  از اقدام خداپسندانه ای که در قالب تقدیم اعضای پاک  پیکر عزیز از دست رفته ی خود به بیماران دل خسته و نیازمند  به عمل آوردید ، به جای آوریم  . بی شک  شما با این اقدام  خود ، ضمن نمایش  مرتبه والای ایثار ، عمل صالح ، نوع دوستی و مهربانی ،موجب توسعه و ترویج فرهنگ مردمی اهدای عضو خواهید بود، از خداوند منان مسئلت  می نمائیم ضمن بخشش و رحمت واسعه برای آن عزیز از دست رفته ، اجر خیر چنین اقدام فاخری را در دنیا و آخرت نصیبتان  نماید.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه                        معاون اجتماعی دانشگاه  علوم پزشکی کرمانشاه
              دکتر حسین کریم                                                    دکتر علی الماسی
۲۴ تیر ۱۳۹۶ ۱۵:۱۱