تشکیل ستاد راهبری امور درآمد، تأمین مالی و سرمایه گذاری در دانشگاه

دکتر طاهره دارابی مدیر بودجه دانشگاه از تشکیل "ستاد راهبری امور درآمد، تأمین مالی و سرمایه گذاری دانشگاه " خبر داد.

مدیر بودجه دانشگاه گفت: با توجه به سیاست های کلی سلامت ابلاغی مقام معظم رهبری در زمینه تأمین منابع مالی پایدار در بخش سلامت با تأکید بر شفاف سازی قانونمند در آمدها ، هزینه ها ، فعالیتها و سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی در زمینه محور قراردادن رشد بهره وری در اقتصاد تشکیل این ستاد در سی و سومین همایش معاونین توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ها مطرح شد .

دکتر دارابی همچنین افزود در این همایش مقرر گردید دستورالعمل اجرایی این ستاد با هدف تقویت عوامل تولید ، توانمندسازی نیروی کار ، افزایش بهره وری و خلق ثروت و کارآفرینی در واحدهای عملیاتی و سوق دادن دانشگاه ها به سمت دانشگاه های نسل سوم و تأمین مالی و سرمایه گذاری تدوین و تصویب گردد.

وی در ادامه مطلب فوق اظهار داشت همچنین با توجه به محدودیت داشتن یک سری از منابع اعتباری و مالی و منابع عمومی در  دولت ، لازم است دستگاهها خودشان در آمدزایی داشته باشند. بنابر این بر این اساس این ستاد بعنوان اتاق فکری که در آن یک سری برنامه ریزی ها برای درآمدزایی و سرمایه گذاری  انجام می شود تشکیل شد و به عبارتی تمامی راهکارهای درآمدزایی و مدیریت کردن منابع و سرمایه های دانشگاه در این ستاد راهبردی سیاستگذاری می شود.

وی با اشاره به اینکه محل استقرار این ستاد در حوزه ریاست دانشگاه می باشد گفت: رئیس دانشگاه بعنوان رئیس ستاد ، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه بعنوان قائم مقام رئیس و مدیر برنامه ریزی ، بودجه و پایش عملکرد بعنوان دبیر این ستاد می باشند.

دکتر دارابی همچنین با اشاره به اینکه  اعضای اصلی ستاد راهبری امور درآمد، تأمین مالی و سرمایه گذاری دانشگاه از معاونین درمان ، بهداشتی ، غذا و دارو ، معاون امور بین الملل و مدیر امور مالی دانشگاه تشکیل می شود گفت: ما در این ستاد یک مشاور اقتصادی بعنوان عضو خارج از سازمان نیز خواهیم داشت و نیز ممکن است براساس موضوعات از یک سری افراد خاص نیز جهت شرکت در جلسات دعوت شود.

وی در پایان با اشاره به اینکه مقررشده جلساتی را در جهت ارتقاء برنامه های این ستاد در وزارتخانه داشته باشیم گفت: پیش بینی می شود اوایل مرداد ماه سال جاری اولین جلسه این ستاد تشکیل شود.

۲۵ تیر ۱۳۹۶ ۱۳:۵۶