آغاز به کار صفحه انگلیسی وب سایت دانشگاه

وب سایت انگلیسی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (gsia.kums.ac.ir)  به همت مدیریت امور بین الملل و با هدف گسترش ارتباطات بین المللی و معرفی ظرفیت های دانشگاه علوم پزشکی  شروع به کار کرد.
دکتر علیرضا احمدی مدیر امور بین الملل دانشگاه در این خصوص گفت: این سایت در راستای معرفی قابلیت های سازمانی و منابع انسانی، جذب دانشجویان بین الملل، ارائه توانمندی های اعضای هیئت علمی دانشگاه و گسترش توریسم سلامت راه اندازی شد.
وی در ادامه مطلب فوق افزود: این سایت علاوه بر تدوین، ویرایش و ترجمه متون انگلیسی جهت معرفی توانمندی های دانشگاه، دانشکده ها، گروه های آموزشی، مراکز تحقیقاتی و بیمارستان ها به انعکاس اخبار دستاوردهای دانشگاه در زمینه های مختلف نیز می پردازد.

دکتر احمد در خاتمه افزود: مدیران گروه آموزشی و اعضای هیئت علمی می توانند جهت شناساندن و معرفی هر چه بیشتر توانمندی های  گروه آموزشی خود و ارائه نظرات و پیشنهادات در ارتباط با فعالیتهای سایت انگلیسی دانشگاه از طریق ایمیل admin.gsia@kums.ac.ir  و یا با شماره 38356696 تماس حاصل نمایند.

جهت ورود به وب سایت انگلیسی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه کلیک اینجاکنید.

۲۵ تیر ۱۳۹۶ ۱۴:۰۳