آیینی از جنس مهربانی و تجلیل و تکریم

آیین گرامیداشت روز پرستار و تکریم و تجلیل از زحمات دکتر فیض اله منصوری در دوران تصدی معاونت درمان مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع)امروز مصادف با بیست ونهم دیماه درامفی تئاتر مرکز برگزار گردید.

رسانه جدید

دراین مراسم دکتر سروش بابیان اینکه پرستاری یکی ازسخت ترین مشاغل است گفت :کسی نمیتواند کارپرستاری راتوصیف کند اما باوجود همه ی سختی هایی که پرستاران دراین مرکز با آن روبرو هستند مرکز مایک نگینی برانگشتری سلامت این خطه است .دکتر سروش به جایگاه حضرت زینب(س) اشاره کرد وگفت :پرچمداری واقعه کربلا بعنوان پیام رسان عاشورا وپرستاری از امام زین العابدین(ع) دودلیل والابودن جایگاه حضرت زینب است وما افتخارمیکنیم الگویی تمام وکمال درپرستاری همچون ایشان داریم .
دکتر سروش همچنین اضافه کرد:
۷۰۰ نفر پرستار درمجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) مشغول خدمت هستندویکی ازنقاط قوت ما پرستارانی است که معدل اخلاقی و حرفه ای انهاتحسین برانگیز است.
وی از دکتر منصوری بعنوان یکی از سرمایه های عظیم دانشگاه یادکردوگفت: آقای دکتر منصوری با وجود مشغله های زیاد دردانشگاه به یاری ما آمدند وازایشان صادقانه تشکر می کنم.

رسانه جدید

معاون اموراجتماعی دانشگاه باتبریک ولادت حضرت زینب گفت: من اولین درس بالینی خودم را ازیک پرستار فراگرفتم.
دکتر منصوری ادامه داد:بیمارستان امام رضا (ع) یکی ازنعمتهای این استان است که هم درزمان زلزله وهم درروزهای بعد وقبل شاهد از خودگذشتگی مثال زدنی پرستاران وپرسنل این مرکز بوده ایم .
وی درپایان ضمن ارزوی موفقیت برای دکتر سروش ازایشان تشکروقدردانی کرد.
رییس دانشکده پرستاری ومامایی دراین مراسم گفت: این بیمارستان به حق نگین درخشنده ای از دانشگاه علوم پزشکی است .دکتر ویسی با بیان اینکه درج شماره نظام پرستاری در مهر همکاران پرستار ازجمله کارهایی است که باعث هویت بخشی پرستاران درجامعه بیش ازپیش میشود ادامه داد:
پرستاران در درعرصه های غیر بالین هم موفق بوده اند وخوش درخشیده اند.
مسئول خدمات پرستاری مرکز نیز درتوصیف معاون سابق درمان مرکز گفت: دکتر منصوری هرجا باشند درقلب ما جای دارند ویقینا منشا خیر وبرکت خواهند بود.
کامران وفایی اظهارکرد: از صمیم قلب قدردان صبوریها واستقامتهای شما پرستاران هستیم ودربرابر لطف ومحبت شما نسبت به قشر دردمند وآسیب پذیر جامعه سرتعظیم فرود می اوریم.