با خرید نیمه متمرکز دارو؛ دست سوء استفاده گر ها کوتاه شد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه: دست برخی از افراد که سابقاً‌در خرید دارو و تجهیزات پزشکی پولهای کلانی به جیب می زدند با اجرای خرید نیمه متمرکز دارو و تجهیزات پزشکی کوتاه شد.

دکتر حسین کریم در جلسه دستاوردها و چالشهای طرح خرید نیمه متمرکز که امروز یکشنبه 25 تیر ماه در سالن جلسات بوستان وبا حضور روسا و مدیران بیمارستان ها و شبکه های بهداشت و درمان استانبرگزار شد گفت: خوشبختانه با اجرای این طرح ، خرید دارو و ملزومات پزشکی در سطح استان بسیار نظام مند شد.

وی ضمن قدردانی از مجموعه منسجم دست اندر کار طرح فوق و نیز برشماری مزایای آن اظهار داشت : یکی از دستاوردهای  این طرح صرفه جویی 15 میلیارد تومانی از ابتدای طرح تاکنون است که رقم بسیار بالایی است.

رئیس دانشگاه همچنین افزود: رقابت پذیری سالم در این طرح موجب شد که روشها و کارهای ناهنجار برخی از شرکت ها حذف و رویکرد قانون مدار جایگزین آن شود.

دکتر عبدی معاون غذا و دارو دانشگاه نیز با اشاره به اینکه این طرح اکنون بصورت الگو در سراسر کشور مطرح شده است و سایر استانها نیز به پیروی از این معاونت شروع به تدوین این طرح کرده اند ، نیل به اهداف مطلوب و موردنظر در اجرای آن را حمایت همه دست اندرکاران در شبکه ها، بیمارستانها ، معاونت ها و حتی شرکتهای مختلف در اجرای این طرح دانست.

در پایان جلسه فوق از مراکز برتر در امر خرید نیمه متمرکز دارو تقدیر به عمل آمد.

۲۵ تیر ۱۳۹۶ ۱۴:۵۴