30 تیر، همزمان با سراسر کشور؛ انتخابات "نظام پزشکی" در کرمانشاه برگزار می‌شود

30 تیر، همزمان با سراسر کشور؛  انتخابات "نظام پزشکی" در کرمانشاه برگزار می‌شود
انتخابات سازمان نظام پزشکی استان کرمانشاه، همزمان با سراسر کشور، جمعه 30 تیر در شهرستان‌های کرمانشاه و اسلام آبادغرب برگزار می‌شود.
دکتر آرش الماسی مدیرنظارت و اعتبار بخشی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در گفت و گو با خبرنگار سرویس «اجتماعی» ایسنا منطقه کرمانشاه، با اشاره به برگزاری انتخابات نظام پزشکی استان در روز 30 تیر اظهار کرد: این انتخابات همزمان با سراسر کشور در دو شهرستان کرمانشاه و اسلام آبادغرب برگزار می‌شود.
وی افزود: هیات مدیره نظام پزشکی کرمانشاه شامل شهرستان‌های کرمانشاه، هرسین، صحنه، کنگاور، سنقر، روانسر، پاوه، جوانرود و ثلاث باباجانی است و هیات مدیره نظام پزشکی اسلام آبادغرب نیز شهرستان‌های اسلام آبادغرب،  قصرشیرین، سرپل ذهاب، گیلانغرب و دالاهو را شامل می‌شود.
الماسی تصریح کرد: هیات مدیره نظام پزشکی کرمانشاه 17 نفره و هیات مدیره نظام پزشکی اسلام آبادغرب یازده نفره است که اعضای آن را پزشک، دندانپزشک، ماما، داروساز، افراد دارنده لیسانس پروانه دار و آزمایشگاه تشکیل می‌دهند.
این مسئول با بیان اینکه انتخابات نظام پزشکی هر چهار سال یکبار برگزار می‌شود، گفت: این هفتمین دوره انتخابات نظام پزشکی است که به دلیل انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای شهر و روستا این دوره کمی با تاخیر برگزار شد.
الماسی از برگزاری انتخابات این دوره به دو شیوه حضوری و الکترونیکی خبر داد و اظهار کرد: در شهر کرمانشاه دو صندوق ثابت و یک صندوق سیار در نظر گرفته شده که محل صندوق‌های ثابت متعاقبا از طریق سایت دانشگاه اعلام خواهد شد که بطور معمول ساختمان شماره یک یا دو دانشگاه خواهد بود و صندوق سیار نیز برای اخذ رای در بیمارستان‌های کرمانشاه در نظر گرفته شده است.
وی افزود: همچنین در هر شهرستان نیز صندوق رای ثابتی در نظر گرفته شده که محل آن از طریق شبکه‌های بهداشت و درمان به اعضای نظام پزشکی اعلام می‌‍شود.
الماسی خاطرنشان کرد: این دوره در کنار اخذ رای به شیوه حضوری، اعضای نظام پزشکی می‌توانند به راحتی و از منزل به صورت الکترونیکی در رای گیری شرکت کنند.
وی افزود: برای استفاده از این روش طی هفته جاری برای تمامی اعضای نظام پزشکی تاییدیه شماره  تلفن همراه ارسال می‌شود و پس از ثبت اطلاعات اعضا از طریق یک سامانه که به آنان اعلام خواهد شد، کُد شرکت در انتخابات برای آنها صادر می‌شود.
الماسی تصریح کرد: با استفاده از این کُد اعضا می‌توانند به سامانه انتخابات به آدرس entekhabat.behdasht.gov.ir مراجعه کرده و رای خود را ثبت کنند که این رای محرمانه خواهد بود و کسی جز فرد رای دهنده از آن مطلع نخواهد شد.
این مسئول تعداد اعضای نظام پزشکی استان را بیش از 5300 نفر اعلام و تصریح کرد: در حوزه کرمانشاه 4900 نفر و در حوزه اسلام آبادغرب 430 نفر به عنوان عضو نظام پزشکی واجد شرایط رای دادن هستند.
وی افزود: انتخابات این دوره نظام پزشکی از ساعت 8 صبح روز 30 تیرماه آغاز شده و تا ساعت 20 همان روز ادامه دارد و با توجه به برگزاری الکترونیکی انتخابات احتمال تمدید مهلت انتخابات کم است.

۲۶ تیر ۱۳۹۶ ۰۸:۳۴