​دکتر فرشاد خلیل پور به عنوان مدیر بیمارستان فارابی منصوب شد/تقدیر از خانم دکتر زینب یاوری

طی ابلاغی از سوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ، دکتر فرشاد خلیل پور به عنوان مدیر مرکز آموزشی، درمانی فارابی منصوب شد.

دکتر خلیل پور متولد۱۳۴۷ در کرمانشاه است که فارغ التحصیل رشته پزشکی از دانشگاه علوم پزشکی تهران می باشد و از سال ۱۳۷۵ به صورت رسمی فعالیت خود را در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه آغاز نموده است.

از سوابق کاری وی می توان به دوسال رئیس مرکز بهداشت شهرستان هرسین ،حدود بیست سال پزشک اورژانس، یک سال مدیر بیمارستان آیت الله طالقانی و یک سال رئیس مرکز تحقیقات تروما اشاره کرد.

همچنین دکتر مرادی از خانم دکتر زینب یاوری که پیشتر مسئولیت فوق را برعهده داشته است تقدیر کرد.