دانشگاه علوم پزشکی رتبه چهارم دستگاه های اجرایی استان را کسب نمود

استاندار کرمانشاه ، از تلاش ارزنده ریاست و کارکنان دانشگاه که در راستای بهبود مدیریت و تحقق اهداف سازمان و نظام مند نمودن فعالیت ها تقدیر نموده است.

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی ، درمانی کرمانشاه در سیزدهمین جشنواره شهید رجایی استان در ارزیابی عملکرد سال 1388 رتبه چهارم را راکسب نمود.

استاندار کرمانشاه به مناسبت کسب این عنوان ضمن ارسال تندیس و لوح به دانشگاه ، ارزشمندترین محور و مولفه در فرآیند توسعه را نیروی انسانی کاردان و شایسته دانست که به یمن تدبیر و درایت خویش راه های توسعه و تحول را هموار می نماید.

مهندس سید دادوش هاشمی همچنین در سالروز گرامی داشت شهدای والامقام دولت و جشنواره شهید رجایی از تلاش ارزنده ریاست و کارکنان دانشگاه  که در راستای بهبود مدیریت و تحقق اهداف سازمان و نظام مند نمودن فعالیت ها تقدیر نموده است.

۹ شهریور ۱۳۸۹ ۱۳:۵۴