کرمانشاه باید به یک مرکز پیشرفته ارائه خدمات پزشکی تبدیل شود

معاون اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمانشاه گفت: استان کرمانشاه به دلیل همجواری با عراق و همچنین برخورداری از زیرساخت های پزشکی مناسب و نیروی متخصص، از ظرفیت های لازم برای تبدیل شدن به قطب پزشکی منطقه برخوردار است.
به گزارش ایسنا منطقه کرمانشاه، رضا رحیمی در نشست کمیته راهبری طرح تکاپو با بیان اینکه استان کرمانشاه  دارای پتانسیل ها و ظرفیت های بسیار گسترده ای در حوزه گردشگری سلامت است، افزود: طی سال های اخیر در قالب طرح تکاپو فعالیت های خوبی برای توسعه گردشگری سلامت صورت گرفته و بخشی از مشکلات موجود حل شده، البته هنوز حلقه های مفقوده ای وجود دارند که باید شناسایی و سپس برطرف شوند.
این مدیر ارشد اقتصادی از استقبال جامعه پزشکی کرمانشاه برای مشارکت پویا در حوزه گردشگری سلامت خبر داد و گفت: طی این مدت چندین گروه از پزشکان متخصص و مجرب شهر پیشنهادات خوبی را برای ایجاد کلینیک های تخصصی و بیمارستان های کوچک ارایه کرده اند.
وی افزود: این پیشنهادات با دورنمای جذب گردشگران خارجی و داخلی حوزه سلامت ارایه شده و نکته مهم تر اینکه خوشبختانه این بخش از سرمایه کافی برای ایجاد زیرساخت های مناسب پزشکی و خدماتی برخوردار است.
رحیمی توسعه گردشگری سلامت را نیازمند فعالیت های گسترده تر دانست و گفت: باید بگونه ای تلاش کرد که کرمانشاه تبدیل به یک مرکز پیشرفته خدمات پزشکی شود و از ظرفیت پذیرش بیماران داخلی و خارجی از کشور عراق و دیگر کشورهای حوزه خلیج فارس برخوردار گردد.
معاون اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمانشاه افزود: آزادسازی موصل عراق فرصتی مغتنم برای توسعه گردشگری سلامت در کرمانشاه است و افراد آسیب دیده بسیاری خواهان دریافت خدمات پزشکی هستند. البته باید بگونه ای فعالیت کرد که این افراد به کرمانشاه بیایند و این مهم مستلزم فراهم شدن زیرساخت ها و خدمات و همچنین بازاریابی و تبلیغ مستمر در کشور عراق است.
وی توسعه زیرساخت های پزشکی در شهر مرزی قصرشیرین را یکی از اولویت های این حوزه برشمرد و گفت: قصرشیرین به دلیل برخورداری از امکانات بیمارستانی و اقامتی، از ظرفیت و پتانسیل خوبی برای پذیرش بخشی از گردشگران حوزه سلامت برخوردار است. لذا تجهیز بیمارستان 96 تختخوابی این شهر باید در دستور کار قرار گیرد و زمینه ارایه خدمات به بیماران خارجی را فراهم آورد.
این مدیر ارشد اقتصادی استان یادآور شد: تبدیل شدن کرمانشاه به یک قطب پزشکی امکانی را فراهم می آورد تا نخبگان این حوزه به جای مهاجرت به تهران و دیگر شهرها در همین کرمانشاه به تداوم فعالیت های خویش بپردازند.
رحیمی توسعه گردشگری سلامت را بستری برای رونق گردشگری در سطح کلان تر دانست و گفت: بیمارانی که به منظور دریافت خدمات پزشکی حوزه سلامت به کرمانشاه می آیند باید از دیگر خدمات این حوزه همچون بوم گردی و گردشگری روستایی و یا گردشگری عمومی نیز برخوردار شوند.
معاون اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمانشاه گفت: در واقع با یک برنامه ریزی مناسب در حوزه گردشگری سلامت می توان زمینه تحول در حوزه اشتغال را فراهم کرد.
وی همچنین با تاکید بر این نکته که کرمانشاه در دیگر حوزه ها نیز دارای قابلیت های بسیاری است، اظهار کرد: قابلیت ها و پتانسسیل های کرمانشاه در حوزه های مختلف گردشگری مانند صنایع دستی، بوم گردی، گردشگری روستایی و گردشگری عمومی بگونه ای است که می توان رسته های متعددی را برای هرکدام از این حوزه ها تعریف کرد.
رحیمی ادامه داد: به عنوان نمونه در حوزه صنایع دستی می توان رسته های مختلفی مانند ابزارآلات موسیقی، گیوه بافی، فرش و گلیم بافی، منبت کاری و هنرهای دیگر را تعریف کرد. البته برای هر رسته باید مدیرانی خلاق، توانمند و صاحب ایده از میان همین افراد شایسته کرمانشاهی برای راهبری این حوزه ها انتخاب کرد تا شاهد ایجاد فرصت های شغلی جدید در این حوزه ها باشیم.
معاون استاندار کرمانشاه در ادامه به سیاست های  خوب دولت تدبیر و امید در حوزه اشتغال اشاره کرد و گفت: ستاد اقتصاد مقاومتی برای توسعه کسب و کار و ایجاد اشتغال، بودجه خوبی را در سال 96 اختصاص داده که شامل 20 هزار میلیارد تومان تسهیلات و 500 میلیارد تومان بودجه برای دستگاه ها و سازمانهای کشور است.
وی ادامه داد: با توجه به نرخ بالای بیکاری استان، پیش بینی می شود کرمانشاه سهمیه ای بین چهار و نیم تا پنج درصد از این اعتبارات را خواهد داشت که این اعتبارات ارزشمند به تدریج ابلاغ می شود.
این مدیر ارشد اقتصادی استان ادامه داد: وزارت کار و رفاه رسته های شغلی استان را شناسایی کرده و مدیریت اقتصادی استان نیز با توجه به پتانسیل های موجود رسته های دیگری در حوزه گیاهان دارویی، زنبورداری، ICT و بنگاه های دانش بنیان به این مجموعه افزوده  که این لیست در نشست هفته آینده با معاون وزیر کار نهایی می شود.
رحیمی حوزه تجارت مرزی را یکی دیگر از ظرفیت های استان برشمرد و گفت: هم اکنون در مرزها و بازارچه های متعدد استان بیش از پنج تا شش هزار اشتغال ایجاد شده که امیدواریم با توانمندسازی این افراد در قالب رسته های شغلی بتوانیم شاهد تربیت بازرگانان موفقی در آینده باشیم. تجاری که بتوانند در سطح ملی و بین المللی به فعالیت اثرگذار و مستمر بپردازند.
۳۱ تیر ۱۳۹۶ ۰۸:۴۳