نماینده مردم شهرستان قصرشیرین در مجلس: حوزه بهداشت ودرمان تنها حوزه ای است که با استانداردهای جهانی قابل عرضه است

نماینده مردم شهرستان قصرشیرین در مجلس:  حوزه بهداشت ودرمان تنها حوزه ای است که با استانداردهای جهانی قابل عرضه است

نماینده محترم شهرستان قصرشیرین که در روز یکشنبه یکم مرداد ماه در سالن جلسات فرمانداری این شهرستان در نشست پایش این شهرستان توسط رئیس دانشگاه و هیأت همراه سخن می گفت بیان کرد: حوزه بهداشت ودرمان تنها حوزه ای است که با استانداردهای جهانی قابل عرضه است.

دکتر فرهاد تجری با اعلام اینکه شاخص های مختلف کشور مانند شاخص های فرهنگی ، اقتصادی ، اجتماعی و ... در حوزه های مختلف مورد ارزیابی داخلی ، ملی و جهانی قرار گرفته است گفت: این ارزیابی هم توسط نهادهای داخلی و هم بین المللی صورت گرفت و معلوم شد کشور ما در دنیا و در حوزه های مختلف در دولت تدبیر و امید پیشرفت های چشمگیری داشته است و توفیقات خوبی حاصل شده است اما در این ارزیابی تنها حوزه ای که ما در عرصه بین المللی حرفی برای گفتن داشتیم و می شد که با استانداردهای جهانی خودمان را عرضه کنیم و مطرح کنیم حوزه بهداشت و درمان بود که به این استانداردها نزدیک بود که تشکر و قدردانی از آحاد و سربازان خدمتگزار این حوزه را می طلبد.

وی با بیان اینکه توفیقات بدست آمده در حوزه شهرستان قصرشیرین مرهون توجه ویژه رئیس دانشگاه ، فرماندار و نیز مسئولین محلی است ، قصرشیرین را بعنوان مرز استراتژیک با پیچیدگی های مهم معرفی کرد و امکانات آزمایشگاه های مجهز در حوزه غذا و دارو برای سنجش و تشخیص کالای قاچاق و نیزکالاهای ورودی را در آن بسیار لازم و ضروری دانست و گفت: اگر بخواهیم تحلیلی در حوزه بیوتروریسم داشته باشیم یقیناً قصرشیرین مبدأ آن است.

نمایند مردم این شهرستان در مجلس همچنین بحث توریست درمانی را امری تحقق پذیر و امکان پذیر دانست و گفت با جلب اعتماد افرادی که خارج از مرز نیازمند درمان هستند و نیز انجام کارهای تبلیغاتی  انشاء اله زمینه های آن فراهم شده و با تحقق آن قصرشیرین بعنوان یک پایگاه باشد و شاهد تحول بزرگی برای خدمت حوزه بهداشت و درمان هم برای کشور باشیم.
۲ مرداد ۱۳۹۶ ۱۰:۰۳