المپیاد ورزش‌های همگانی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه‌های علوم پزشکی برگزار می‌شود

مدیر تربیت بدنی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از برگزاری المپیاد کشوری ورزش های همگانی در اسفند ماه سال جاری خبر داد.

کیومرث فیض بشی پور در گفتگو با خبرنگار مفدا کرمانشاه با اعلام این خبر افزود:  برای نخستین بار، امسال در دو بازه زمانی مجزا، در اسفندماه، دو المپیاد ورزش‌های همگانی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در هشت رشته ورزشی در مجتمع فرهنگی، آموزشی و رفاهی خزر آباد ساری برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد: روبیک ، دارت ، فریزبی ، آمادگی جسمانی ، طناب کشی ، داژبال ، فوتبال دستی و طناب زنی از جمله رشته های این مسابقات است.

بشی پور خاطر نشان کرد: شرکت کنندگان در این مسابقات علاوه بر تجهیزات ورزشی ، در صورت برگزیده شدن به عنوان نفرات اول تا سوم کشوری به ترتیب ۱ میلیون تومان  ، ۸۰۰ و ۶۰۰ هزار تومان به عنوان جایزه دریافت خواهند کرد.

مدیر تربیت بدنی دانشجویی دانشگاه در پایان یادآور شد: علاقمندان جهت حضور در تیم های این مسابقات میتوانند به سالن ورزشی شهدا واقع در روبه روی بیمارستان امام رضا (ع) مراجعه کنند.