ایجاد دو رشته جدید کارشناسی ارشد در دانشگاه

وزارت بهداشت مجوز راه اندازی رشته های جدید "کارشناسی ارشد اتاق عمل" و "کارشناسی ارشد زیست فناوری پزشکی"  را برای دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه صادر کرد.

معاون آموزشی دانشگاه با بیان اینکه این رشته ها از مهرماه امسال با آغاز سال تحصیلی جدید کار خود را آغاز می کنند گفت: به استناد رأی صادر در دویست و پنجاه و هشتمین جلسه شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی مورخ 1395/11/24 با درخواست راه اندازی رشته اتاق عمل مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته با ظرفیت پذیرش 5 دانشجو برای یک دوره بصورت یکسال در میان جهت سال تحصیلی 98-97 موافقت بعمل آمد.

دکتر فرید نجفی افزود: همچنین بر اساس رأی صادره در دویست و شصتمین جلسه شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی، مورخ1396/3/21 بادرخواست راه اندازی رشته زیست فناوری پزشکی مقطع کارشناسی ارشد نا پیوسته با ظرفیت پذیرش 4 دانشجو برای یک دوره در دانشگاه  نیز موافقت بعمل آمد.

روابط عمومی دانشگاه کسب این توفیق ارزشمند را به تمامی مردم استان تبریک می گوید.

۳ مرداد ۱۳۹۶ ۱۴:۳۷