خیر کرمانشاهی خانه ی مسکونی خود را به نام دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه سند کرد.

نام نیکو گر بماند ز آدمی            به کزو ماند سرای زرنگار
حاج محمد محمدی کارمند بازنشسته ی اداره ی گمرک کرمانشاه ، دسترنج سال ها و تنها سرمایه عمر با برکت خود را به نام دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه منتقل کرد.
معاون اجتماعی دانشگاه در این خصوص گفت: حاج محمد محمدی کارمند بازنشسته ی اداره ی گمرک کرمانشاه ، با حضور در دفتر خانه ی اسناد رسمی ، حاصل عمر با برکت خود را که ساختمانی دو طبقه به مساحت  231  متر مربع و زیر بنایی معادل 420 متر مربع ، با  ارزش تقریبی 7 میلیارد ریال ، واقع در محدوده ی میدان فردوسی کرمانشاه بود را، به تملک دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه درآورد ، تا پس از رحلت خود به عنوان یکی از مراکز بهداشتی ، درمانی سطح شهر ، با نام ایشان در خدمت  نظام سلامت استان قرار گیرد.
دکتر الماسی در ادامه افزود: این اقدام که با پی گیری های حوزه ی مدیریت مشارکت های مردمی و امور خیرین معاونت اجتماعی و دفتر حقوقی دانشگاه انجام شد ، صبح روز بیست و هشتم تیرماه با حضور کارشناسان دوایر پیش گفته در دفتر خانه ی اسناد رسمی شماره دو کرمانشاه  قطعیت یافت .
معاونت اجتماعی دانشگاه ضمن سپاس و قدر دانی از اقدام نوع دوستانه و خداپسندانه این خیر، برای ایشان و خانواده ی محترم وی سلامتی و بهروزی آرزومند است .
امید که عمل نیک این خیر اندیش کرمانشاهی الگو و سرمشقی حسنه  برای سایر خیر اندیشان  استان باشد .

۴ مرداد ۱۳۹۶ ۱۴:۰۹