کسب 3 رتبه برتر کشوری توسط معاونت غذا و دارو

کمیته تجویز و مصرف منطقی دارو، مدیریت تجهیزات پزشکی و روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه موفق به کسب 3 رتبه برتر در بین معاونت های غذا و دارو سطح یک کشور شدند.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه در ارزیابی عملکرد صورت گرفته توسط معاونت غذا و دارو وزارت بهداشت در سال 1395، کمیته تجویز و مصرف منطقی دارو توانست در بین معاونت های غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی سطح یک رتبه اول را کسب نماید.
همچنین مدیریت تجهیزات و ملزومات پزشکی معاونت غذا و دارو موفق شد از جایگاه یکی مانده به آخر در سنوات گذشته رتبه سوم را در بین معاونت های غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی سطح یک کسب نماید.
گفتنی است این ارزیابی در تمامی حوزه های ذیربط تجهیزات پزشکی اعم از ساماندهی مدیریت تامین تجهیزات پزشکی سرمایه ای و ملزومات، نگهداشت و آموزش و همچنین نظارت و ارزیابی تجهیزات پزشکی صورت گرفته است .
همچنین در این ارزیابی عملکرد روابط عمومی معاونت غذا و دارو نیز موفق به کسب رتبه اول در بین روابط عمومی معاونت های غذا و دارو سطح یک کشور گردید.
شایان ذکر است کتابچه عملکرد معاونت های غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی کشور  توسط دفتر برنامه ریزی، پایش، بهبود فرآیندها و امور استانهای سازمان غذا و دارو به چاپ رسیده است که حاوی اطلاعاتی در خصوص آمار عملکرد استان ها و مقایسه رتبه بندی ها نسبت به سنوات گذشته می باشد.
۴ مرداد ۱۳۹۶ ۱۴:۴۵