اولین رشته ی کارشناسی ارشد در دانشکده پیراپزشکی راه اندازی شد.

به مناسبت هفته کرامت، بزرگداشت عملیات مرصاد و روز ملی کرمانشاه، و تأیید رشته های تحصیلات تکمیلی دانشکده پیراپزشکی پنجم مرداد ماه  این دانشکده با همکاری معاونت فرهنگی- دانشجویی دانشگاه میزبان معاون سیاسی امنیتی استاندار، نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی، فرماندار کرمانشاه، ریاست دانشگاه و جمعی کثیری از مسئولان دانشگاهی به همراه خانواده هایشان شد.

این مراسم با سخنرانی ریاست دانشگاه  آغاز و با ارائه گزارشی از رشد آموزشی سال 95 توسط معاون آموزشی دانشگاه همراه بود.

دکتر فاطمه رضوان مدنی رئیس دانشکده پیراپزشکی در این مراسم که به مناسبت اولین دوره پذیرش دانشجو در رشته کارشناسی ارشد اتاق عمل برگزار شده بود سخن می گفت، اظهار کرد: این مراسم مصادف با سه مناسبت مهم دهه ی کرامت، سالروز عملیات غرور آفرین مرصاد و پذیرش دانشجو در رشته ی کارشناسی ارشد اتاق عمل می باشد.

وی با اشاره به اینکه موفقیت در  پذیرش دانشجو در رشته کارشناسی ارشد اتاق عمل قطره ای از موفقیت های دانشگاه بوده است، گفت: دانشگاه پیشرفت های بسیاری در چند سال گذشته داشته است که حاصل همکاری و همدلی تمام مجموعه دانشگاه بوده است.

وی ضمن بیان اینکه رشته ی کارشناسی ارشد اتاق عمل اولین رشته ی تحصیلات تکمیلی است که در این دانشکده راه اندازی شده است، گفت: رشته های ارشد دیگری را درخواست داده ایم که هیئت بورد از زیر ساخت های دانشکده بازدید کرده اند و نظر موافق خود را داده اند و امیدواریم در وزارت خانه هم تایید شوند.
این عضو هیئت علمی با اشاره به اینکه در دو سال اخیر کار های عمرانی خوبی در دانشکده صورت گرفته است، گفت: تمام تلاش خود را به کار گرفته ایم که دانشکده ای با فضایی مناسب برای  فرزندان این سرزمین ایجاد کنیم.
رضوان مدنی به ساخت دانشکده پیراپزشکی در پردیس دانشگاه اشاره کرد و گفت: بودجه آن برآورد شده است و به زودی گلنک آن زده خواهد شد.
وی همچنین در این مراسم با بیان اینکه دهه ی کرامت ریشه ی قرآنی دارد، گفت:این جشن در راستای تکریم همه ی زحمت کشان استان و خانواده های آن عزیزان می باشد.
دکتر رضوان مدنی به سالروز عملیات غرور آفرین مرصاد و نام گذاری این روز به نام کرمانشاه اشاره کرد و افزود: مرصاد همان کمین گاه است و خداوند تعالی مراقب دنیا و آخرت ما است پس مراقب اعمال خود بوده و در کمین بی عدالتی ها باشیم.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد که با همت مضاعف تمامی مسولین استان کار هایی را انجام بدهیم که منجر به ارتقای استان بشود.

از دیگر برنامه های با نشاط این مراسم اجرای موسیقی «مشق عشق»، آتش بازی، مسابقه تهیه پیش غذا و دسر و ...  بود.

۷ مرداد ۱۳۹۶ ۱۲:۴۷